Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Gezellige videoanalyse avondruns aan vooravond bezoek Obertauern

check ook eens

5 Reacties

 1. qlubtempo schreef:

  Hoe lang houden we die westcirculatie is wat mij betreft de vraag?

 2. Richard Boot schreef:

  Ik weet het mag nog niet gezegd worden maar de vakantie stress voor de noordalpen neemt bij mij langzaam toe. Ik hoop toch nog op een wondertje de komende runs.

 3. Jan schreef:

  Jannes, ik zie geen video”s en foto”s meer bij de posts van Hajo

 4. joke,riederalp schreef:

  Ik kom al 35 jaar in Riederalp…..en elk jaar is het voor mij ook weer spannend of de sneeuw komt of niet. Toch blijft de sneeuw gemiddeld pas na 27 november pas echt liggen. Ik herinder mij maar 1 jaar dat de sneeuw de dag na kerst begon en een jaar begin november. Door tegenwoordig al die sneeuwkanonnen zijn gekomen begint iedereen ongeduldig te worden. Vele dorpen kondigen daardoor ook steeds eerder hun start van het seizoen aan. Gevolg daar van, vele terleurstellingen dat er helemaal niet genoeg sneeuw ligt zo vroeg in het seizoen. Zelf zie ik sneeuwkanonnen meer als ondersteuning om een mooie piste te krijgen maar niet een vervroegde opening van het seizoen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.