In het hele land zien we mensen sportief in de weer met wintersport. Hier een verzameling!  De titelfoto komt uit Tilburg. Dan hebben we skiën op straat…

Snowboarden op straat (geïnspireerd op deze virale video uit New York)!

Snowboarden van een helling …

Snowboarden van een heuvel

Melissa Peperkamp snowboardt met Red Bull!

ff aanduwen in Arnhem

Duo snowboarden in Westzaan!

Snowboarden achter een quad!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angelina (@angelinavanderwulp)

Skiën met z’n drieën


Langlaufen in de grote stad…

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Het Parool (@hetparool)

Beginner op de latten

Skiën in je boxer short

Jumpen

Vader sleept zijn zoons

Jong geleerd

Jong geleerd deel 2

En deze heeft het jong al geleerd

Gesleept door een mountainbike

OK en eentje uit Duitsland dan maar!

Snowkiten hoe gaaf!

Sleeën achter een strongman

Sleeën achter een tractorNog meer sleeën

En nog meer sleeën

https://twitter.com/may96208912/status/1358431952475480064

Hardlopen

https://twitter.com/Anne_Miek_e/status/1358421660513230848

Mountainbiken

Duik in de sneeuw.

IJsbad.

Met rubberbootje achter een paard!

Wat lief!

En zou het echt?

En als uitsmijter…

Ja het is dus Wintersportarena Nederland geworden!

En vroeger konden we er ook al wat van….Deel jouw foto, video en of verhaal in het Wintersportweerman.nl Weercafé (groepspagina op Facebook). Inloggen voor gemakkelijker reageren met een leuke profielfoto doe je hierrr. Je reactie komt meteen live te staan.

Categorieën: Leuk verhaal

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.