Vanavond 21uur moet je in St. Luc in het Val d’Anniviers zijn. Eén van de twee dorpen van het skigebied St. Luc-Chandolin. Op dat tijdstip gaat in het Bikepark St. Luc in het kader van het Watchonrun event de mindblowing freeride film Into the mind in première. Het is de nieuwe ski, snowboard en golfsurf-film van Sherpas Cinema die in 2011 All I Can (zie trailer) uitbrachten. 

into_the_mind_tour

Nederland komt op de World Tour niet voor. Dus moet je ofwel nu in de auto stappen om vanavond op tijd aan te komen. of bijvoorbeeld 5 november een dagje Parijs doen. Het zal zeker de moeite waard zijn. Altijd toch meer impressive dan zo maar op de DVD wachten en die thuis in je speler duwen.   

Into The Mind – Official Teaser from Sherpas Cinema on Vimeo.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8kzysya6WV0

Ben je na het zien van de teaser en de trailer fan? Kijk dan onderaan intothemindmovie.com naar de wallpapers die je kunt downloaden.

MTB HEROES season 1 – Trailer from FASTFOKUS on Vimeo.

Voorafgaand aan de hoofdfilm wordt eerst onderstaande MTB film getoond. Wil je die zien moet je er om 18.30u al zijn.

intothemind

De afsluitende huiskamervraag: wie is de gast in de rolstoel? Is het Kye Petersen, Jp Auclair, Tom Wallisch, Rory Bushfield, Eric Hjorleifson, Austin Ross, Kris Erickson, Johnny Collinson, Xavier De Le Rue, Benji Farrow, Rush Sturges, Jimmy Chin, Renan Öztürk, Matty Richard, Ian Mcintosh, Mark Abma, Conrad Anker, Samuel Anthamatten, Karma Tsering, Chris Rubens, Julian Carr, Stan Rey, James Mcskimming of Joel Loverin? De meiden die acteren in de film zijn Callum Pettit, Ingrid Backstrom, Izzy Lynch, Angel Collinson en Tatum Monod. Mark Abma is voor mij de enige bekende naam.


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

5 reacties

Gesloten voor reacties.