Vanavond 21uur moet je in St. Luc in het Val d’Anniviers zijn. Eén van de twee dorpen van het skigebied St. Luc-Chandolin. Op dat tijdstip gaat in het Bikepark St. Luc in het kader van het Watchonrun event de mindblowing freeride film Into the mind in première. Het is de nieuwe ski, snowboard en golfsurf-film van Sherpas Cinema die in 2011 All I Can (zie trailer) uitbrachten. 

into_the_mind_tour

Nederland komt op de World Tour niet voor. Dus moet je ofwel nu in de auto stappen om vanavond op tijd aan te komen. of bijvoorbeeld 5 november een dagje Parijs doen. Het zal zeker de moeite waard zijn. Altijd toch meer impressive dan zo maar op de DVD wachten en die thuis in je speler duwen.   

Into The Mind – Official Teaser from Sherpas Cinema on Vimeo.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8kzysya6WV0

Ben je na het zien van de teaser en de trailer fan? Kijk dan onderaan intothemindmovie.com naar de wallpapers die je kunt downloaden.

MTB HEROES season 1 – Trailer from FASTFOKUS on Vimeo.

Voorafgaand aan de hoofdfilm wordt eerst onderstaande MTB film getoond. Wil je die zien moet je er om 18.30u al zijn.

intothemind

De afsluitende huiskamervraag: wie is de gast in de rolstoel? Is het Kye Petersen, Jp Auclair, Tom Wallisch, Rory Bushfield, Eric Hjorleifson, Austin Ross, Kris Erickson, Johnny Collinson, Xavier De Le Rue, Benji Farrow, Rush Sturges, Jimmy Chin, Renan Öztürk, Matty Richard, Ian Mcintosh, Mark Abma, Conrad Anker, Samuel Anthamatten, Karma Tsering, Chris Rubens, Julian Carr, Stan Rey, James Mcskimming of Joel Loverin? De meiden die acteren in de film zijn Callum Pettit, Ingrid Backstrom, Izzy Lynch, Angel Collinson en Tatum Monod. Mark Abma is voor mij de enige bekende naam.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Gesloten voor reacties.