Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Franse skigebieden zonovergoten met bizar mooie sneeuwcondities

check ook eens

15 Reacties

 1. desnaH schreef:

  We mogen volgende week vanaf donderdag nog drie dagen skiën in Valfrejus. Na een eerdere week dit jaar met extreme wind, sneeuw en weinig zon lacht mij dit bericht toe…. Ik doe dan ook maar stiekem net alsof Valfrejus bij de Noordkant van de Franse Alpen hoort 😉 Wat een voorpret heb ik al tijden met deze site. Jongens bedankt en; TOP!!

 2. Sjors schreef:

  Is maar 6 cm in 24 uur hoor , valt dus nog wel mee met de dump in Isola 2000

 3. Nic schreef:

  Weet iemand tot welke periode ze in Frankijk de sneeuwkanonnen mogen gebruiken?
  Zal hiervoor waarschijnlijk wel koud genoeg zijn in de nachten? Lage plekjes zullen dit toch kunnen gebruiken als de sterke zon dagen lang op de sneeuw schijnt.

  • Roy schreef:

   De lagere plaatsen hebben vaak een depot aan sneeuw opgespaard. Dus een bult naast een sneeuwkanonnen zeg maar. Die schuiven ze dan uit tegen het eind van het seizoen om de laatste weken wintersport te kunnen garanderen. Tot hoelang de kanonnen gebruikt worden weet ik niet. Wellicht hanteert elke plaats/gemeente/regio daar eigen regels voor? Ik heb er hier (ook door toedoen van een ruime hoeveelheid aan sneeuw) iig geen enkele aan zien staan.

 4. Hans schreef:

  Zaterdagochtend naar La Plagne oui oui oui 🙂

 5. Mars schreef:

  Wat een heerlijke dag vandaag in Wagrain. Top pistes. En dat in maart. Om 15.00 uur zakte de temperatuur alweer onder nul en het vriest momenteel een graad of 5. [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/4221999915.jpg[/img]

 6. qlubtempo schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2970972689.jpg[/img]

  Goedemorgen Zauchensee, het begin van weer een mooie dag!
  Genot om in de Alpen te zijn deze week.

 7. dissertation us schreef:

  Are we really getting smarter with this blog? Or it’s just an illusion? Thank you for providing us with fantastic readings! Ordering dissertations online can be easy!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.