Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Franse Alpen en zuidkant weer goed bedeeld aankomende dagen maar waar gaat dit heen?

check ook eens

47 Reacties

 1. XAHC schreef:

  Wij komende week vanuit Les Menuires, keep u posted 🙂

 2. Harm schreef:

  Ik zal proberen komende week af en toe iets te melden uit Les Sybelles..

  • Corne schreef:

   Wij zitten deze week in les sybellen, in Corbier. Het is hier afgelopen 4 dagen volledig zonnig geweest en we hebben hierlijk kunnen skien. Niet overal was de kwaliteit goed genoeg, maar er waren genoeg mooie pistes. Vandaag vanaf de ochtend sneeuw die rond de middag over ging op natte sneeuw omdat het dooit. Boven is toch wel 20 cm gevallen en in het dorp was minder. Afgelopen uren was het weer zonnig en we zijn net terug van een mooie afdaling met aan het einde wat mist en snelchte pistes omdat er best wat gesmolten is. Nu zien we ook bewolking met blauwe lucht.

 3. jannnn schreef:

  Wij vertrekken de 17e richting hinterglemm. Ook vanaf daar zal ik wat proberen te melden en wat mooie fotos door sturen.

 4. Gretha schreef:

  Komende week zitten wij in Belle Plagne. Ik zal ook proberen een bericht te sturen.

 5. joris vd weerd schreef:

  Hele nacht al beetje sneeuw en lijkt nu per kwartier toe te nemen. Was sowieso al een geweldige week hier in Portes du Soleil!

 6. joost amsterdam schreef:

  Ik kijk al meer naar deze site dan dat ik normaal al doe. Het is elke dag weer hopen dat er betere berichten komen. Het wil maar niet lukken. Ik zag op het nieuws dat er in Michigan voor meer dan 100.000 mensen een ijshockey wedstrijd werd gehouden in de snijdende kou. Ik werd daar niet blij van, want zolang het maar koud is in the states is het hier niet koud. Dat zal ook wel weer niet helemaal opgaan. Maar dat Ying yang principe, daar is toch wel sprake van. Kan het uberhaupt nog koud worden? Is de Frederic doctrine gewoon nu van toepassing? Die wc zit er toch al heel lang en is weer heel hardnekkig.
  Tuurlijk de winter is nog lang niet voorbij. Maar toch….

  • Arjan Ehlert schreef:

   Ik zie toch wel wat mogelijkheden rond 15 januari. Wat me opvalt is dat de ensembles meer kans op hogedruk aangeven dan op lagedruk. Dat zit er al een paar runs in. Nu nog afwachten of het goed gaat vallen en we niet weer een Varnia variant krijgen. Voorlopig doe ik nog geen uitspraak over echte kansen op winterweer in de LL. Ik wil nog wat meer weerkaarten zien zodat ik de ontwikkelingen goed kan volgen 😉
   Mijn bv. gaat voor de koude variant daar maar moed uit pikken!

 7. Geert schreef:

  Op zaterdag 11 janauri, naar Serfaus, via Ulm (overnachten van vrijdag op zaterdag om iets van de mogelijke files te verwachten, zeker als het dan sneeuwt, wat ik altijd hoop).
  Zal kijken of ik dan ook iets kan toevoegen aan de live post.

 8. chris schreef:

  11 januari naar brandnertal ben benieuwd of er nog wat betere berichten komen! iemand mssn nieuws hoe de pistes erbij liggen daar?

 9. Joost schreef:

  Hoi Hajo,

  Ik ben in December nog veel in de Pyreneeën geweest. In Andorra en de hogere Spaanse gebieden is er tot aan afgelopen weekend veel sneeuw nog bijgevallen. Vorige week in Grandvalira Andorra toch nog zo´n 20cm vers. Van vorige week donderdag op vrijdag was het in het begin regen overgaand in sneeuw en afgelopen weekend ook nog wat sneeuwbuien. Aanvankelijk was het lawinegevaar daardoor hoog, op donderdag is er dus ook tragisch een 27-jarige skiester omgekomen uit Barcelona toen ze op een afgesloten zwarte piste in Grandvalira in een lawine terecht kwam. Inmiddels is de lawinesituatie wel weer flink gestabiliseerd en minder heftig dan in de alpen.

  Op dit moment ligt de sneeuw er nog goed bij, maar (en dat weet jij denk ik beter) de komende dagen wordt het warm tot op 10 graden in sommige dalen en gaat het front dat sneeuw brengt in de Alpen hier voor regen zorgen met een sneeuwgrens van 2000 meter. Dat is dus helaas te warm om het hier goed te houden. Hoe zie jij de (middel)lange termijn voor de regio? wordt het weer beter als uitwijk voor de Alpen? Of moeten we ook hier een sneeuwdans gaan doen?

 10. joris vd weerd schreef:

  OMG! ochtend was heftig, nul zichtbaarheid. zeker 15-20 sneeuw (wel erg natte/zware sneeuw) gevallen. Nu klaart het op, zelfs met zon. WOWOWOWOW.

 11. Patrick schreef:

  Arjan,
  Al weken geven jullie steeds maar weer mogelijkheden op wat langere termijn, maar telkens wordt dat na een paar dagen opnieuw de kop ingedrukt . Natuurlijk kijken jullie wat de kaarten uitspuwen maar ervaring leert ons toch om niet te ver vooruit te kijken .
  Ook weet ik dat jullie trachten de lichtpuntjes die er zijn weer te geven maar misschien is het toch beter om gegevens van een 10 tal dagen of zelfs nog verder niet weer te geven want dat is toch zoals jullie zo mooi kunnen zeggen meteofictie, dus waarom dit dan vermelden ?
  Ik weet het niet hoor maar merk toch wel aan vele reacties hier en bij andere wintersportweersites dat dit een frustratie is die bij vele mensen heerst.
  Meld pas dat er beterschap op komst is als jullie ( de specialisten en kenners) er zelf redelijk zeker van zijn . ( Natuurlijk is men met het weer nooit zeker maar jullie hebben de ervaring om iets in te schatten wat grote kans maakt )
  Eerst zou er kouder weer komen rond 6-7 Januari, dan vanaf 10 januari, en rond 15 januari .
  Maken jullie zichzelf niet wat wijs ??
  Geen kritiek hoor absoluut niet want ik respecteer jullie allen zeer hard voor het prachtige werk .

  • Arjan Ehlert schreef:

   Dat is goede feedback Patrick! Alles na 5 dagen wordt steeds minder betrouwbaar maar we willen ook naar lichtpuntjes zoeken. Ik omkleed het ook voorzichtig met dat er mogelijk wat kan gebeuren in positieve zin, ik zeg niet dat het gaat gebeuren. Inderdaad komen er de laatste tijd soms mooie winterse kaarten op termijn tevoorschijn maar deze winter wil het vooralsnog niet lukken. Toch zou het wel een keer uit kunnen komen. Misschien wat duidelijker omschrijven voor je de volgende keer? Die datum zal ik wat minder hard neerzetten, ik denk dat je daar wel een punt mee hebt! 😉

   • Hajo schreef:

    Nee Arjan: het wel neerzetten van een datum is de kracht van deze site. We hebben samen al afgestemd dat je sinds begin november “niet in je flow” zit qua bv’s. En zonder die flow lukt het niet. Komt wel weer… en wie weet gebeurt er nog iets geks en geef je met je laatste bv iedereen het nakijken. Zelf denk ik nog medio januari een mooie bv voor februari te maken… met concrete data en al… zie ook mijn vraag hierboven….

  • H@ns schreef:

   @Patrick deze Quote van jou: “Ik weet het niet hoor maar merk toch wel aan vele reacties hier en bij andere wintersportweersites dat dit een frustratie is die bij vele mensen heerst.”
   Ik kom hier dagelijks en vind het fijn om de lichtpuntjes in de verte al te horen. Hiermee kan ik zelf de kaartjes bekijken en zo zien en leren waar ze het over hebben en zelf eventueel inschatten of het gaat uitkomen. Dus denk dat die quote van jou meer op jezelf is gebaseerd en dat jij er gefrustreerd van wordt dan anderen.
   @ Arjan: gewoon doorgaan, gezien de vele reacties en bezoekers zie je dat de berichten zoals ze nu worden geplaatst met de meteofictie zeer wordt gewaardeerd en gevolgd. Zouden mensen zich hier aan ergeren dan zouden er veel minder reacties en zeker veel minder bezoekers zijn op deze mooie website. Mensen zoeken nu eenmaal zelf naar lichtpuntjes in de heersende duisternis……….

   Als laatste: Aan allen en met name de weerprofeten alhier de allerbeste wensen en een prachtig meteorologisch 2014 toegewenst.

  • Hajo schreef:

   Beste Patrick, de boude voorspellingen zijn een beetje mijn kracht en specialisme. Mensen die mij al lang volgen weten dat ik met die bv’s op afstand 10 tot 16 dagen vaker goed zit dan fout. Arjan heb ik onlangs voorzichtig getipt dat hij al te lang aan het roepen was dat het over 12 dagen koud zou worden. Het is nog niet gedaan voor januari maar als hij weer de mist in gaat hebben we samen lachend afgedproken dat hij zoch dan even van bv’s onthoudt. Soms denk ik: ik moet de bv’s misschien exvlusief zelf doen als leider van het team. Wat denk jij? Wat denken jullie? Graag feedback…

   • H@ns schreef:

    @Hajo: de BV’s mag je wel van jezelf houden. Aangezien jij daar een aardige reputatie mee hebt opgebouwd en het inderdaad jou specialisme is…..maar……ik zou het wel jammer vinden dat de andere weermannen niet meer in meteofiction gebied “mogen” kijken omdat er slechts enkelen de teleurstelling niet aan kunnen als die meteofictie niet uitkomt. Er is niets zo veranderlijk als het weer, dus als je meteofiction berichten leest weet en kun je weten dat daar risico’s in zitten die niet uit gaan komen…….so what?? Leuk een beetje gissen!!!!

   • Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

    @Hajo , de Boude Voorspellingen (BV) zijn door jou bedacht, worden ook in de rechter kolom geplaatst zodat we de stand kunnen zien tussen jou en de Weergoden… Als de andere weermannen een BV willen plaatsen zoals nu gebeurt , meestal in de reacties, prima toch …. of ze uitkomen of niet, ik vind het leuk om te lezen hoe jullie er over denken, wat gaat het weer doen… of het uitkomt of niet…. laat ieder er vrij in zijn. Leuk en prettig om hier elke dag te lezen hoe de kansen voor (winter)weer ingeschat worden, maar je kan er toch niemand aan ophangen.
    Exact het weer voorspellen kan niemand. Je vindt hier een leidraad en de rest is afhankelijk van hoe het werkelijk wordt.

    • Precies en ik deel jou mening @ Gerda ! BV’s maken moet blijven vind ik want zo is het voor zowel weermannen als bezoekers heel leuk en vooral lekker spannend om naartoe te leven. Zijn er mensen die er niet tegen kunnen dat een weerman weleens een foutje maakt moet maar elders “het geluk” gaan zoeken. Het weer en het klimaat zijn twee zaken waarop de mensheid (gelukkig maar) nooit invloed zal hebben. Dus ook de allerbeste weerman kan er eens flink naast zitten met zijn/haar voorspellingen. Tenslotte zijn voorspellingen maken niet zonder risico en levensgevaarlijk. 😉

 12. getjo schreef:

  En ab blijf jij bij je bericht van verleden week?

 13. Ronaldo schreef:

  Geen winterse aspiraties in de GFS (06u) en de EC pluim voor de Lage Landen.
  EC

  GFS 06u

 14. Patrick schreef:

  Hans,
  Dat is natuurlijk zoals je het zelf bekijkt . Jij vind het juist fijn om lichtpuntjes te zien . Ik ook moesten deze ook eens uitkomen !!
  Maar wat ik wel zei is dat vele mensen er net zo over denken als ik, en allicht ook wel een heleboel mensen erover denken zoals jij wat het moeilijk maakt voor de weermannen hier . Wat moeten ze doen, iedereen tevreden stellen is onmogelijk .
  Een feit is TE ver vooruitkijken is NOOIT goed , dus kan je dat beter laten VOLGENS MIJ !! Volgens jou niet wat ook te begrijpen is.
  Het probleem is juist dat het met deze huidige situatie zeer zeer moeilijk is om ook maar enige verandering in het huidige weerpatroon te zien . Neem van mij aan dat dit nog zeer lang KAN duren en misschien zelfs niet wordt doorbroken deze winter ( want vanaf Maart- April moet het niet echt meer voor mij . ( Winter is voor mij December, Januari, Februari tot half maart )

  Laat verandering merken als het er ook daadwerkelijk is , dit zou ik liever zien dan telkens weer ontgoocheld te worden als een lichtpunt weer eens niet uitkomt .
  Nochmaals , dit is zoals ik het zie. Ieder zijn mening natuurlijk.
  Aan de verantwoordelijken, Hajo, Arjan, Ronaldo, Frederik enz … om zelf te beslissen wat ze doen .

 15. Ondanks alle minder positieve berichten m.b.t. winterweer voor de LL en sneeuwval voor sommige delen van de Alpen sneeuwt het momenteel toch flink am Arlberg : http://i590.photobucket.com/albums/ss346/seventies_photo/Wintersportweerman/warth_020114_zpsec81c485.jpg

  Ik vind het jammer dat we in de LL, op één weekje na dan met zeer lichte vorst, nog niks winter hebben gehad. En zoals de kaarten er nu bijliggen komt daar voorlopig geen verandering in. Wat verderop staat al enkele maanden een kraan (bouwwerf) en zij wijst al de hele tijd zuid tot zuidwest.
  Zolang de wind uit die richting(en) blijft waaien is er geen beterschap op komst.
  Op sommige fora lees ik dan dat mensen het huidige weer enorm appreciëren, omdat ze dan geen hoge stookkosten hoeven te betalen.
  Maar ze geven wel honderden tot zelfs duizenden euro’s uit aan meestal belachelijke cadeaus tijdens de feestdagen ?? nu ja, ieder zijn/haar ding maar ik begrijp dergelijke argumentatie niet echt ?! Ik heb liever dat seizoenen blijven zoals ze horen te zijn en daar hoort een winter met vrieskou en sneeuw bij.
  Maar ach, wie ben ik ?! 🙂
  Ik ga pas eind februari richting Alpen maar begin mij toch nu al een beetje zorgen te maken wat de kwaliteit en hoeveelheid sneeuw betreft. Er kan nog heel veel veranderen en het kan allemaal erg snel gaan op de weerkaarten maar het zal toch kortelings moeten gebeuren hoor. We gaan het zien !

 16. Spyfromthesky schreef:

  Wordt de winter van 2013/2014 dezelfde als van 2010/2011, de winter die laat en vuil tot stand kwam, destijds begon het op 19 januari en bijna nog leidde tot een E-tocht?

  Op de langere termijn, een termijn die hier inmiddels niet meer door iedereen zo gewaardeerd wordt in het fictie gebied, laat na de volle maan al twee van de volgens mij vier gunstige drukgebieden zien. Op meer hopen kunnen we niet en we zouden het wel van het fictie gebied moeten hebben, willen we nog een kans maken.

  Een winter laat beginnen eind februari, nee, dat hoeft van mij ook niet meer zoals ook een andere schrijver al aangaf.

  Maar de trend is nog niet weg!

  Spyfromthesky

 17. Spyfromthesky schreef:

  Ik ben sinds 01-01-2014 mede coöperatiehouder van 4 winddelen van een windmolen genaamd “de Witte Juffer”. Die staat in Culemborg, in ieder geval, wat verder van huis dan in Dordrecht waar ik vertoef.

  Als deze site ook eens, mogelijk een idee, iets laat zien hoe hard het waar gaat waaien, natuurlijk voor mij is dat dan Culemborg, en ook een verwachting daarvoor af geeft, dan reken ik mij stroomrijk!

  Spyfromthesky

 18. Patrick schreef:

  Inderdaad Kirsten zo zou ik het ook het liefst willen . De seizoenen zoals ze zouden moeten zijn . Zomer = Warm en veel zon, winter = koud en sneeuw en ijs . Maar helaas daarvoor wonen we totaal verkeerd .
  Zoals het nu al een hele tijd is en nog blijft is het echt droevig . Dit is het ergste voor een winterliefhebber alhoewel het zoals Hajo reeds aangaf op vele plaatsen in de Alpen zeer goed is , maar niet waar wijzelf heengaan helaas .

 19. Dennis H. schreef:

  ik heb er zelf geen verstand van, ik zie hier(Nootdorp) nu een strak blauwe lucht, dus lekker droog naar huis op de fiets. maar verder reikt mijn kennis niet.
  Ik ben dolblij met deze site, waar mensen met kennis van weer, lucht, wind, sneeuw, ijs, etc. deze kennis delen met weerkneuzen als ik. En als de voorspellingen niet uitkomen? tja, ik gok ook weleens dat het de hele dag droog blijft en dat ik dan toch doorweekt thuis kom. Het is niet anders!
  Het liefst zie ik drie maanden sneeuw, ook in Nederland. Sneeuw langs lantaarnpalen, vroeger op het schoolplein. Loop eens door Delft, als het s’ochtends licht wordt en het heeft gesneeuwd. Mooier dan dat wordt het niet, hoor.
  Voorspellen jullie maar een eind weg, en of het uitkomt of niet….? Voorpret is toch vaak leuker dan de ervaring op zich. En op deze site heb ik 4 maanden voorpret.

 20. Hajo schreef:

  Wat we allemaal in ogenschouw moeten nemen is dat er nog helemaal geen echt spectaculaire meteofiction is geweest. We zoen steeds aanzetjes van kouder weer maar normaal hadden we in de meteofiction allang een keer een nacht met -15 in Nederland gezien. Zolang je dat signaal niet opvist heeeft het echt geen zin winterweer te gaan voorspellen… ja begin november was er een heel mooi signaal voor een vroege wiņterinval.. die boot hebben we gemist en sindsdien is het sappelen…

 21. Ronaldo schreef:

  In de USA heeft men op het ogenblik te maken met temperatuurverschillen van 64C. In het noorden (Minnesota) is het -/-39C en op Key West (Florida) +25C. Extreem.

  Heel USA is erg koud en Californië ook extreem droog.

 22. Ab schreef:

  @Mensen, niet gefrustreerd raken als er geen winterweer is!! Want het weer kan je niet maken en moet je nemen zoals het is. ik doe dat! En ik geef toe ook ik zoek vaak naar lichtpuntjes op de lange termijn en beschouw dat vaak als virtuele voorpret. En mocht het niet uitkomen dan heb ik toch genoten van die voorpret 🙂 Ik kan me zo een situatie nog herinneren in 2011/2012 ook toen lange tijd WC circulatie voor de LL tot aan eind januari toen de winter genadeloos inviel. Maar wat toen gebeurde betekent niet dat het weer gebeurt. Als het geen winter wordt dit seizoen voor de LL jammer dan. Het weer doet waar die zin in heeft en naar het geklaag van mensen luistert ie niet. Ik neem het aan zoals het komt weer of geen weer en zie dan vanzelf wel of het wat wordt of niet.

 23. Snowman schreef:

  Zit wat in Hajo, bvs van bezoekers komen op mij neer als wilde gokken geput uit pure hoop op gewenst weertype. Een bv van jou wordt onderbouwt met analyses en jarenlange ervaring, als jij een bv zet dan put ik daar echt hoop uit! Met uitzondering van je jeratbv in 2013 :p
  Een bv moet iets speciaals zijn, ik wens er niet doodgegooid mee te worden.

 24. Snowman schreef:

  Hmm worden reacties dor elkaar geplaatst? Mijn laatste reactie lijkt ergens random tussen beland te zijn

 25. Willem schreef:

  De afgelopen maanden deze site nauwlettend in de gaten gehouden i.v.m. onze vakantie naar Westendorf. Voor mij als leek erg interessant en zelfs licht verslavend!

  Ik heb ondertussen heel wat kaarsjes opgestoken voor een kouder sneeuwrijk winterweer in Westendorf. Eerst varnia, daarna eindelijk wat neerslag maar veel te warm, dan moet het nog kerst worden en dan denk je; begin januari zal het toch wel goedkomen.

  Ik vertrek morgen naar Westendorf en het is niet goed gekomen. Het sneeuwt nu beetje, maar de voorspellingen zijn droevig. Nog warmer dan de afgelopen weken en regen tot aan de top. Op een of andere manier weten de experts het merendeel van pistes open en redelijk goed begaanbaar te houden. M.a.w. we kunnen gewoon boarden en is de apres ski dik in orde. Het is zoals eerder al is aangegeven. Het weer komt zo als het komt en je moet het beste er van maken en dat gaat zeker lukken!

  Ik ga nu zo`n 13 jaar op wintersport en ben in al in veel gebieden geweest. Alle jaren waren sneeuwrijk, behoudens de winter van 2007. Toen zaten we in februari in een zeer groen Gerlos en ook toen hebben we genoten en redelijk goed kunnen boarden. Ik hoop oprecht dat het weer voor de Noordalpen omslaat voor degene die nog later dit jaar gaan, maar accepteer zoals het is en geniet.

 26. Erwin schreef:

  @Hajo,

  ik sluit me volledig bij Gerda aan. Ondanks dat jij de ‘BV koning ‘bent’ vinden veel mensen het leuk om te strijden naar de ongekroonde “”prins” titel 🙂
  Het leidt tot nog een grote beleving en interactie op deze site!
  mijn advies dus :HANDHAVEN!
  Ik handhaaf ook mijn BV. In de eerste heft januari te zacht voor tijd van het jaar en vanaf 15 januari overgang naar winterweer in LL.

 27. Erwin schreef:

  gfs 12uur geeft vanaf 10 januari toch wel iets betere kaarten dan de gfs 06 uur vind ik. Toch een licht dalende tendens en kou in het Noorden bouwt zich op, hoewel wij daar nog niet van profiteren. Helmaal einde run (17/18-1) is de gfs hoofrum wel een koude uitbijter.

  Conclusie, eerste decade januari zeker geen winterweer, tweede decade een licht dalende tendens. Met zijn allen dus duimen op volop winterweer in derde decade januari en verder.

  Hoop doet leven en winter is nog best lang… Ik moet toegeven dat ik de huidige kaarten ook verrekte hardnekkig vind maar het kan zomaar draaien, daarvoor volg ik de kaarten al te lang :-).
  Ik denk echt dat we de komende 5-10 dagen meteofictiekaarten gaan zien a la november (waar Hajo het over had) die echt diepwinterse scenario’s zullen gaan laten zien voor LL.

  • Ab schreef:

   Denk aan 2011/2012 😉 Mss weer zoiets

   • Erwin schreef:

    Waar mijn FB vriend Ab op doelt mbt winter 2011/2012:

    De winter was zacht met in De Bilt een gemiddelde temperatuur van 4,1 °C, tegen 3,4 °C normaal.
    Van de afzonderlijke maanden was december de op vier na zachtste december sinds 1901 met een gemiddelde temperatuur van 6,5 °C tegen een langjarig gemiddelde van 3,7 °C. Ook januari was een zachte maand met een gemiddelde van 4,9 °C tegen 3,1 °C normaal. Eind januari viel alsnog de winter abrupt in om op 12 februari weer te verdwijnen. Tijdens deze koude fase werd voor het eerst in vijftien jaar in De Bilt een koudegolf opgetekend. Een koudegolf is een tijdvak van minimaal vijf aaneengesloten ijsdagen (maximumtemperatuur lager dan 0,0 °C), waarvan tenminste drie dagen met strenge vorst (minimumtemperatuur lager dan -10,0 °C). Februari eindigde koud met een gemiddelde van ca. 0,8 °C tegen 3,3 °C normaal, ondanks een zachte tweede helft van de maand)

  • Erwin schreef:

   bedoel dus met 5-10 dagen het volgende…
   Ik verwacht de eerst volgende dagen nog geen spectaculaire meteofictie kaarten maar na maximaal 5-10 dagen vanaf nu gaan we spectaculaire meteofictiekaarten zien. Of die uitkomen weet je uiteraard nooit, maar ik denk echt dat er tussen 5-10 dagen vanaf nu echt spectaculaire kaarten gaan verschijnen. We gaan het weer zien.

  • Ab schreef:

   En die “spectaculaire” wilde kaarten waar jij het over hebt @Erwin die er mogelijk gaan komen weet ik wel waarom jij dat denkt 😉 Namelijk de trend van de stratosfeer op 15km hoogte nabij Canada/Groenland dat opwarmt (geen ssw) en de vortex een tik kan uitdelen mocht die warmte doorsijpelen naar lagere hoogtes tot de troposfeer 🙂 Zo ver is nog niet. Het zou best kunnen idd. Allemaal nog meteofictie

 28. Frederic schreef:

  Eerste klein stuk nieuw bericht online. Vanavond deel ik je optimisme @Erwin

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.