Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Franse Alpen zoals de Franse Alpen bedoeld zijn en op weg naar lang seizoen

check ook eens

14 Reacties

 1. Richard schreef:

  Zie ik het nou goed Oostenrijk ook weer de 31 in de sneeuw ?. Trouwens top bedricht

 2. tsfo schreef:

  La Clusaz is een leuk dorpje met wat wel wat Oostenrijkse uitstraling heeft. Ook kan er in de vele restaurants super gegeten worden. Het ski gebied is zeer goed en voor gezinnen zeker een aanrader. Wij zijn daar vorig jaar geweest en hebben het er goed naar onze zin gehad.
  Dit jaar naar Chatel in het skigebied zijn wij wel eerder geweest. Toen verbleven wij in Avoriaz wat ook heel leuk is ook al heb je veel hoogbouw daar. Wilden er dit jaar weer heen, maar wat te laat met boeken helaas.

 3. Frederic schreef:

  Haha. Nee Val d’Isère ligt idd niet in de regio Isère, maar wel aan de Isère rivier. Nu ja, daar is het nog een beekje natuurlijk.

 4. Dennis schreef:

  Leuke opening! Wij gaan dit jaar na La Clusaz!

  Het is alleen niet volledig aaneengesloten! Het aaneengesloten gebied van La Clusaz is 125km piste. Als je een stukje met de skibus rijdt naar Le Grand-Bornand kom je bij de overige 83km aan pistes.

  Ben erg benieuwd naar het gebied en het dorp. We gaan met 2 kleine hummeltjes van 3 jaar en 18 maanden, dus zochten daarom een dorp waar nog wat te doen is naast skiën en kwamen uit bij La Clusaz 🙂

  • Marlies schreef:

   Goede herinneringen aan! Onze kinderen hebben daar leren skiën, wij zaten in een groot chalet met de hele familie in St Jean le Sixt. Maar de skileraren vonden we in het algemeen niet zo sympathiek. En de liften verre van modern. De laatste jaren is er wel geïnvesteerd in wat betere voorzieningen.

 5. Frank schreef:

  Zijn er problemen met de website, daar komen geen updates meer op sinds de 15e

 6. Geert schreef:

  En velen kunnen enkel nog reageren via smartphone. Al tijdje problemen!

 7. Luc schreef:

  Vandaag in La Plagne heerlijk kunnen skiën. Weinig volk, goede pistes en zonnig, koud maar met weinig wind. Bijna perfecte omstandigheden.

 8. Karin schreef:

  Zie ik ook sneeuw voor Val Gardena????

 9. robert schreef:

  Sinds 1976 bekend in La Clusaz, zeer sportief gebied waar freestyle ski is geboren samen met Tignes; La Clusaz niet heel groot maar wel gevarieerd en enkele zware pistes; off-piste ook goed; gezellig dorp met goede horeca, vooral Le Vieux Chalet op de piste nabij dorp.
  Val d’Isère is de vallei waar de rivier de Isère ontspringt, een geweldig skigebied samen met Tignes, extreem sneeuwzeker van eind oktober tot half mei; laatste week van het seizoen een aanrader, weinig mensen en veel lagere prijzen, die in hoofdseizoen pittig zijn.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.