Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Franse Alpen mystiek op weg naar mogelijke grote sneeuwval volgende week

check ook eens

10 Reacties

 1. Winterfreak schreef:

  Niet alleen daar, maar in de Ardennen ook de eerste vlokjes?

 2. Sjors van Hoogdalem schreef:

  Morgen nog op ” zomer” vakantie naar Gran Canaria. Ziet er niet echt goed uit voor volgende week. Ben benieuwd of het echt zo slecht wordt als voorspeld, hoop het niet. Nog tijd genoeg voor winterstormen, sneeuw/regen overlast.

 3. Mil.Alpin schreef:

  Geilo (Noorwegen) is het eerste skigebied in Europa (buiten gletschers) dat is geopend! Mooie beelden op http://www.nevasport.com/noticias/art/47281/Geilo-ha-sido-la-primera-estacion-que-ha-abierto-en-Europa/

 4. Roy schreef:

  Ooohhh man de nieuwste GFS run is te mooi om er geen avondbericht aan te wijden.. 😉

 5. Jack schreef:

  BREAKING NEWS !!!

  het ECMWF gaat vol voor koud én het allereerste sneeuwlijntje zit in de pluim! en het betreft geen ruis bij de overgang van +240 uur, want de berekening is al voor +168 uur.

 6. Frans schreef:

  Nieuwe Ec gunt ons wel de nachtvorst. Doordat de berekening een koudeput precies boven de lage landen laat hangen wordt het een berekoude week voor half oktober. Het min max record voor woensdag komt in zicht dat staat op 7,8 graden uit het jaar 1919! Smiddags dan volgens deze ec run -4 op 1500 meter!

 7. Maurice schreef:

  Begonnen de winters in de US de afgelopen winters ook zo, dat er al kou vanuit de koudere gebieden steeds verder naar de warme gebieden trok?? Dat zou wat kunnen betekenen voor ons!? Of sla ik de plank nu mis?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.