Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Foto van de dag uit Hochkrimml

check ook eens

7 Reacties

 1. Ronaldo schreef:

  Het is mooi om te zien op de Europese radar, dat alle buien vanuit Duitsland tegen Tirol en S.burgerland aangedrukt worden en daar volledig uitgeknepen worden. De buien worden minder, maar het blijft sneeuwen. Top.

 2. Linda schreef:

  Hajo,
  Vorig jaar volgde ik je berichten en foto’s op de andere site, dus ben blij deze site gevonden te hebben voor de nodige voorpret. Al eerder vandaag gemeld dat het witte gedeelte met de foto’s en teksten heel klein is, ongeveer eenderde van het hele beeld ,zonde want die achtergrond foto, hoe leuk ook is niet meer interessant voor de lezer. Wat echt te klein is om leesbaar te zijn, zijn de reactie’s. Kan je daar wat aan doen? En dan heb ik de advertenties al weggedrukt.
  Over de nare berichten, zeker mee doorgaan want de jeugd wil erg graag naast de piste skien en zo wordt een ieder er weer op gewezen hoe link het is.

  Groet
  Linda

 3. Hajo schreef:

  @Linda: leuk van je te horen. Vraagje: hoe heb je me weer gevonden? Heeft link Telegraaf misschien geholpen? OK. Dat met die telstgrootte en grootte venster ga ik echt bekijken. Zit je misschien op een Mac? Indien PC welke schermresolutie? Ik wil de site echt optimaal maken voor iedereen. Minimaal voor volgend seizoen en waar mogelijk nog dit seizoen.

 4. Niels Hoeke schreef:

  Ik zal hier morgen eens wat foto’s vanuit koningsleiten maken en sturen. vandaag nog even lekker aan het poederen geweest zo diep dat je gewoon verdwijnt! heerlijk!

 5. SjaakB schreef:

  Ben blij dat ik deze site ook weer gevonden heb! Heb gezocht op Weer en Hajo. Ik beleef altijd veel lol aan de vrolijke taal in combinatie met de goede uitleg. Tevens vind ik het commentaar van het publiek ook aansprekend en vrolijk! Moet wel even wennen en zoeken waar alles zit, nou hopen dat we in de lagelanden ook nog wat schaats weer krijgen!

  Groet,

  Sjaak

 6. Geert schreef:

  @ hajo: bedankt weer voor de mooie plaatjes, kanb niet wachten tot ik over twee weken zelf weer ga.
  in reactie op een vraag die je niet aan mij had gesteld, maar ook ik miste jouw fijne commentaar op de weersvoorsprellingen en heb in google gezocht op hajo en weer en kwam na wat moeite op deze fijne site. Alleen hoe krijg ik nu weer de ‘waarschuwingen’terug in beeld. klike deze (dom, ja heel dom) al weg voor ik er erg in had. Dank al vast.

 7. Jochem schreef:

  Tekstblok staat weer netjes op z’n plek nu, ook met Adsense. Het is nog steeds wel erg klein allemaal, maar dat was voorheen ook.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.