Wouter van de Loo stuurde deze foto in via de Bizztravel Sneeuwhoogte App. Op facebook vulde Kees van der Plas aan:

Deze foto is gemaakt vanuit de Léchère lift. Het is een vrij horizontale lift die aansluiting geeft met o.a. de Mossettes, richting Les Crosets/Champéry. Klopt hè? Leuk dal trouwens met die meanderende beekjes.

Hoezo crowdsoursing? Ik ken dat dal aangezien ik twee seizoenen in de Portes du Soleil heb gewerkt. Er zijn weinig plekken midden in een skigebied waar je je zittend in een stoeltjeslift zo één met de natuur voelt. En gisteren, vandaag en ook morgen zo paradijslijk. Hoe anders wordt dat vanaf donderdag zoals jullie allemaal zelf in de Wintersport Weerkamer hieronder kunnen zien! Er gaat een BAK sneeuw vallen weer.

Prachtig stemmingsvol plaatje om samen de nieuwe ECMWF en GEM run en de GFS18u en alle ensembles af te wachten. Ik doe een voorzetje door aan te geven dat we met de GFS12u eind januari op de schaats staan…

Met de GFS12u gaan we gewoon schaatsen als de kou met een beetje sneeuw volgend weekeinde al weer terugkeert! Laat de ijsclubs het weekeinde van de 28e en 29e vrij houden. Nee dat is geen BV4. Het is gewoon lekker fantaseren over scenario’s die elke dag weer ietsje realistischer lijken. En met de BAK sneeuw die er weer in de Alpen gaat vallen, zou het een keertje mogen toch? Iedereen dan toch blij?

Kom hieronder maar met jullie commentaren en reacties…


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

42 reacties

Gesloten voor reacties.