Ochtendgloren thuis in Hopfgarten. De Choralpe spectaculair vanochtend.

Ja de bovenste foto is een beetje gepimped. Maar deze kale hierboven geeft ook niet goed weer hoe mooi het was vanochtend.

Extreem drukverschil vandaag tussen zuidkant en noordkant van de Alpen. Geen storm over de Brenner. Wordt ook niet verwacht. De kern van de depressie met kerndruk 939hPas (!!!) is ver weg op de oceaan. Maar warm dat het wordt. Geen idee of vogels helderziende zijn maar de merels zingen al een paar dagen.

Hier het geweld op de weerkaarten. Helaas kan ik niet dieper analyseren vanochtend want het is hoogseizoen en ik heb vandaag echt volle bak skilessen. Spring over 5 minuten in de auto voor wat extra CO2 voor de plantjes en dan hoppa met klanten de berg op.

Ondertussen in Saudie-Arabië…

En hier even nog het videotje van mijn run gisteren in de Loser freeride onder perfecte condities. Laf geskied maar het was ook mijn allereerste freeride run van het seizoen. Meer een training voor het NK Freeride in maart maar zelfs dat nog niet. Een opwarmrondje zullen we maar zeggen. Fijne dag allemaal en deel wat je ziet op deze bijzondere dag. Let op natte sneeuwlawines vanmiddag!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

66 reacties

Gesloten voor reacties.