Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Föhn duwt kwik omhoog maar maandag is winter terug

check ook eens

20 Reacties

 1. Een mooi bericht weer @hajo !
  Het was heerlijk slapen vannacht in mijn trekkingtent met mijn donsslaapzak die een comforttemperatuur van -5° heeft.

  En wat een prachtige beelden maar net een tikkeltje te laat op het seizoen, hoewel.
  Laat de winter maar komen ! 🙂

 2. Kan iemand van jullie dit bevestigen ?
  Ach nee natuurlijk niet, we staan immers allemaal onder huisarrest en mogen onze woning niet verlaten.

 3. Sander schreef:

  RIVM schrijft voor dat we het corona virus met tanks kunnen overwinnen. Gaan nu op weg naar Tilburg om de eerste brandhaard te vernietigen 🙂

 4. getjo schreef:

  op dit moment telt even niet wat er allemaal fout is gegaan maar telt hoe kunnen we zo goed en snel mogelijk weer normaal gaan leven zonder corona en economische catastrofe

  • Winter extremist schreef:

   Het oude gewone komt nooit meer terug. Forget it!!

   • Inderdaad, dat is zo goed als zeker !
    En of je nou wel of niet in consparicy files gelooft, ons leven zal drastisch veranderen en onze verworven vrijheden zullen aan banden worden gelegd.

   • Hjs schreef:

    Geloof ik niks van, mogelijk zullen er positieve dingen uitrollen. Pas over een jaar ofzo weten we meer. Het gevaar zit meer in wat de politiek allemaal uitspookt.
    In nederland, ieder jaar overlijden 150.000 mensen, das ruim 400 per dag, iedere dag. Iedere realiteitzin is verdwenen. Ben erg benieuwd, hoeveel extra overlijdingsgevallen er nu gaan ontstaan dit jaar. En ja mijn ouders zijn ook 80 ers en nee die wil ik ook niet verliezen.
    Mogelijk dat er wel lessen geleerd kunnen worden. Thuiswerken, minder onnodig reizen, minder afhankelijkheid van leveranciers etc..

    • OpAart schreef:

     Spijker op de kop @Hjs. Zie de grafiek van het sterftecijfer in Nederland van de laatste jaren https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland.
     Het probleem is ook niet het sterftecijfer, maar het gebrek aan IC-bedden en deskundig personeel. Het sterftecijfer in Nederland zal niet veel hoger zijn (schat ik) dan de piek in 2018. Doordat we nu massaal thuis blijven en voorzichtiger zijn, zullen er ook minder ongelukken dus overlijden zijn.

     • Hajo schreef:

      Yep het gaat puur om die capaciteit aan IC bedden en beademingsapparatuur. Als we die hadden dan was er geen paniek. Dan kon je corona gewoon over de samenleving uitrollen. En natuurlijk is het gek dat hetzelfde medische systeem dat dit niet aankan nu, wel kan dealen met terminale patienten aan andere aandoeningen als kanker. Dat we bij die ziektes accepteren dat we mensen zonder hoop naar huis sturen. Maar ook daar zou niemand het pikken als er een wondermiddel was dat echter onvoldoende beschikbaar was. Het gaat er dus om dat een ingespeeld systeem ontregelt raakt door een nieuwe ziekte…. blijft best absurd allemaal. Maar is dus zo dat dingen die zo gaan als ze gaan ons niet in paniek brengen maar wel dingen die ineens heel anders gaan.

 5. Hjs schreef:

  https://www.wintergek.nl/actueel/temperatuur

  Eindelijk is het maandgemiddelde eens niet boven normaal en ook op de noordpool kou…

 6. Flex schreef:

  Met de sterftecijfers word flink gerommeld om het beleid van Rutte blijkbaar te ondersteunen ,bekijk filmpje voor het echte verhaal ,,ik werd er ieder geval niet vrolijk van ,en had deze sneaky truc van het RIVM wel verwacht.

  https://www.geenstijl.nl/5152641/nl-huisartsen-echte-corona-sterftecijfer-hoger/

  P.s Maandgemiddeld hier nog 0.7 graad boven normaal @ HJS ??

 7. Ekroes schreef:

  Europa in een lock down, de luchtvervuiling wordt minder en het wordt gelijk koud…toeval of niet?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.