Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

First Track Freeride Chandolin in Val d’Anniviers beauty van wedstrijd en leuk om te kijken

check ook eens

2 Reacties

  1. Hanjo Vd Berg schreef:

    Gaaf om te zien. Niet voor mij weggelegd. Op 25/2 waren de Open faces in de montafon. We dachten al boven bij 1 vd liften wat een freeriders die allemaal omhoog lopen. Later werd duidelijk waarom. Mooie lijnen gezien maar mijn voorkeur is toch lekker zelf skiën 😉

  2. Erik schreef:

    Zo’n groot opgezet evenement verwacht je eigenlijk niet in zo’n kleinschalig maar pittoreske omgeving..Heb er heel wat uurtjes gewandeld maar nog nooit geskied. Staat nog op de bucketlist.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.