les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Feest in Val Thorens, kouderecords en het bevrijdingsweer

check ook eens

8 Reacties

 1. Jarno schreef:

  HIer.was het gelukkig +18.6 graden! Heerlijk in de zon genoten

 2. Hajo schreef:


  En we hebben hier een upload van Joost die op de party in Val Tho was! 🙂 Klik hierrr om groter te zien.

 3. Hajo schreef:


  En wat te denken van sneeuw in Saoedi-Arabië in de stad Ha’il op 988m hoogte afgelopen zondag! Ook veel overstromingen daar nu. Zie verder dit overzichtsartikel over diverse bizarre koude weersituaties: http://notrickszone.com/2013/05/01/global-warming-now-leading-to-snowy-springs-snow-from-denver-to-saudi-arabia/

 4. T2000 schreef:

  Goeie analyse dit!
  Dat gedoe ook bij Meteo Consult over dat meltende zeeijs rond de Noordpool. Op welke wijze zou dit een afbuigende straalstrooom moeten veroorzaken? Als ze het nu over temperatuurverschillen zouden hebben, maar dat doen ze wijselijk niet. Omdat daar geen significantie in te vinden is natuurlijk.

 5. HansvK schreef:

  Lees de laatste dagen ook regelmatig op Twitter over het naderen van de 400 ppm grens van kooldioxide in de atmosfeer. Aan de strekking van de berichten zou dit alarmerend moeten zijn. Ik vraag het me af (heb me er verder nog niet op ingelezen).

  • Hajo schreef:

   400ppm CO2 is de hel op aarde! Het einde der tijden. Maak allemaal snel de helft van je spaargeld over naar Al Gore!

   NOT!
   PS Als de oceanen sterk gaan afkoelen de komende decennia dan zul je zien dat de CO2 concentratie (helaas) ook gaat stabiliseren. Nu al wordt de helft van wat wij uitstoten geabsorbeerd. En die tweede helft verklaart mogelijk de huidige waargenomen stijging (alternatieve verklaring is dat dit niets met onze uitstoot van doen heeft maar puur komt door warmere oceanen – wat wij mensen uitstoten is 3% van de natuurlijk kringloop). En mocht de CO2 concentratie stabiliseren dan is er maar 1 devies: zeer radicaal alle steenkool opgraven en opstoken in electriciteitscentrales. Zie video hierboven hoeveel beter we dan af zijn samen. Fossiele brandstoffen = recycling van oeroude zonne-energie en opgeslagen (aan natuur onttrokken) CO2.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.