Fantastische beelden uit die Tauplitz

Doorheen de dag ga ik vaak even webcambeelden van onze partnergebieden checken. Een beetje zoals de gemiddelde mens op facebook gaat kijken. Als je zo vaak richting de sneeuw trekt ben je natuurlijk altijd benieuwd naar de huidige situatie. En zo kwam ik bij Die Tauplitz terecht, dat geen hinder ondervond van de stevige wind die er gisteren was. Hierboven een leuk kiekje van ’s middags, heerlijk rustig daar! Kijk maar even mee naar de andere beelden van dit fantastische gebied! 

Fantastische beelden vanuit die Tauplitz

Ja het is al meer dan eens stormweer geweest in de Alpen, veel gebieden hebben hun liften moeten sluiten en ook België had te kampen onder hevige winden. In Tauplitz hebben ze daar echter geen last van… Kijk maar zelf eens wat een prachtig beeld hieronder. Het zonnetje deed in de ochtend al flink zijn best en kwam gedurende de dag dan ook boven.

Wil je zelf eens een kijkje nemen op de webcams van dit partnergebied, klik dan even hier!
fantastische beelden vanuit die Tauplitz

Fantastische beelden uit Die Tauplitz

Want je zou het hier bijna vergeten, maar we zijn hier toch de drukste periode van het jaar. Heerlijk toch als je dan deze beelden bekijkt. Geen lange rijen hier, een enkel skischooltje en je kan hier rustig op de kaart kijken waar je bent.  Ok je kan denken, je bent nu wel aan het kijken naar middagbeelden, maar toch… het lijkt me enorm leuk om zo tijdens de kerstvakantie te kunnen wintersporten.
fantastisch kalm in die tauplitz

kaartlezen in Die Tauplitz

Die Tauplitz is echt een prachtig gebied, je kan hier perfect met de kinderen op vakantie. Als je liever zelf in de diepsneeuw gaat knallen dan kan dat hier ook perfect. Allerlei leuke offpiste routes, sneeuwgarantie en de perfecte uitrusting (sonde, schepje, pieper) en je kan vertrekken. Tijdens de zomermaanden is er ook flink geïnvesteerd, zo’n 700 000 euro zorgt ervoor dat de Lawinesteinpiste een nieuw pompsysteem heeft gekregen. Verwacht je dus maar aan top kunstsneeuw, indien nodig ;-). Daarnaast is deze piste ook breder geworden. Zo behoudt je tijdens drukke momenten het nodige comfort.

Heb je interesse om richting dit fantastische partnergebied te trekken, kijk dan even op deze website.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.