familievakantie in Obertauern

Obertauern is niet enkel een topbestemming voor freeriders. Je kan hier ook perfect op familievakantie. Een vakantie in dit partnergebied is pure ontspanning. Plezier voor iedereen staat hier centraal. Ben je van plan om met je kinderen richting de bergen te trekken? Dan is deze partner een geweldige bestemming. 

Een familievakantie in Obertauern

Je kent het vast wel, allemaal de skibus op, eenmaal aangekomen aan de gondels. En iemand is iets vergeten in het hotel. Terug de bus op en richting het hotel dan maar? Geen paniek, in Obertauern kan dit niet gebeuren. In dit gebied is alles heerlijk dichtbij. Je kan hier gewoon ’s middags naar het hotel en in de namiddag gewoon terug de pistes op. Tijd verspillen op de skibus hoort er hier niet bij!

Familievakantie in Obertauern

In Obertauern is er ook nog het Bibo Bear familie skipark. Hier leren Anton de adelaar, Gundi de gans en Harry de haas kinderen alle kneepjes van het skiën. De motoriek wordt getraind, maar ook alle basisprincipes voor op de pistes. Hier leren ze gewend raken aan de snelheid, het afsnijden van bochten, een gevoel voor evenwicht creëren en nog veel meer.

Familievakantie in Obertauern

Een enge houten tunnel van 30 meter lang bezorgt de kleinste ook de kriebels. Een bijzonder avontuur enkel voor de “dapperste”  uit het gezin. Wie van jullie gaat hier naar binnen? Of loopt er het eerst naar buiten!

Familievakantie in Obertauern

Heeft iemand geen zin om gewoon te skiën, ga dan sneeuwfietsen. Rodelen is altijd een leuk alternatief? Vanop de skidoo naar boven is al pret verzekerd. Of willen ze liever gaan langlaufen, dat kan hier natuurlijk ook gewoon. Je gaat hier niet vertrekken zonder glimlach op het gezicht van jouw kinderen.

Familievakantie in Obertauern

Daarnaast is de sneeuwgarantie hier ook optimaal, het is een echt schneeloch. Jullie genieten steeds van een vakantie met idyllische uitzichten. Wil je meer informatie over de skischooltjes of crèches, surf dan even naar deze pagina.

Wat is voor jouw essentieel op familievakantie?

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.