Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Familiefeest in Leogang

check ook eens

6 Reacties

 1. Tim/hochkonig schreef:

  Leuk verhaal!

 2. Hans schreef:

  Inderdaad leuk geschreven stuk!

 3. Joke,riederalp schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/1647624368.jpeg Dit is mijn kleinkind Milou van 3 jaar en die huilde als ze niet naar skiles mocht! Kwam ook doordat haar grote broer van 5 en nichtje van 6 al van de berg af zoeven! Gelukkig mag het hier al vanaf 3 jaar en dat ging prima maar het leukste was s’middags nog aan de lijn op de grote afdalingen. Ons jongste kleinkind is ook 3 en die wilde niet eens zijn skischoenen aan laat staan skien! Haha Volgend jaar nieuwe kansen….. Hij was zeer tevreden dit jaar met scheppen en emmmertjes alsof hij op het strand zat!

 4. Marlies schreef:

  Haha meer dan trillende lipjes. Onze zoon had samen met z’n nichtje de eerste lessen van de chalet eigenaar die ook skileraar was. Op een weitje om de hoek. De eerste keer hoorde wel hem brullen. Daarna ging het steeds beter. En inderdaad die klap geld die je de eerste dag kwijt bent. Mijn dochter was meer van het trillende lipje. Gingen we tijdens de overblijf even kijken moest ik andere meisjes troosten! Met haar ging het prima. Nu tig jaar verder skiën ze prachtig mooi en gaan we hopelijk nog 1 jaar met z’n 4-en op wintersport.

 5. Michel schreef:

  Mijn dochter van 4.5 jaar voor de 2e keer skiles, maar voor het eerst een pannenkoeken lift, ik ga niet. Uiteindelijk een klasje terug gezet die de dag erop in die lift gingen, stond ze ineens pontificaal in de pannenkoeken lift. Heerlijk, aan het begin van de week kunnen ze er niets van en aan het einde skiën ze de dalafdaling met je!!!

 6. Edwin schreef:

  Dank je wel voor de leuke reacties!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.