zell am see

Een week met 2 seizoenen in één dag. Op veel plaatsen in de Alpen maakte de zon ruimte voor sneeuw, en visa versa. Ik verzamelde ook deze week een boel leuke foto’s. Facebookplaatjes van onze partnergebieden om toch al weg te dromen naar de wintermaanden. Heerlijk genieten, kijk maar even mee. Hou ook onze facebookpagina in de gaten want hier delen wij ook leuke foto’s doorheen de week!

Facebookplaatjes van onze partners

We beginnen weer met enkele Almabtrieb plaatjes. Zowel in Innsbruck als in Val d’Anniviers was het zover deze week. In Innsbruck gingen de 1000 schapen door een halve meter sneeuw naar beneden. Tijd om terug in de stal te keren, de wintermaanden komen eraan!

Facebookplaatje van Innsbruck

In Val d’Anniviers konden de koeien gewoon langs de weg gaan. De koeien in Val d’Anniviers krijgen net zoals elke keer een prachtige bloemenkroon. Leuk toch om zo’n foto’s te zien van deze oude gebruiken. Het Almabtrieb is zo’n klassieker, een echte boerentraditie.

Facebookplaatje Val d'Anniviers

St. Anton am Arlberg heeft een enorm leuke facebookpagina om te volgen. Elke week komen er nieuwe prachtige plaatjes op. Dit plaatje wou ik echt met jullie delen, ik kan ook niet wachten om te ontdekken wat ze gaan posten in de wintermaanden. Ongetwijfeld topfoto’s!

Facebookplaatjes St Anton am Arlberg

Op donderdag plaatste ik al een leuke foto van Montafon op onze facebookpagina getiteld “2 seizoen op één dag”. En ook vandaag (16 september) is het weer prijs. Garfrescha ontwaakte met een klein laagje sneeuw.

Facebookplaatjes

De knapste foto’s komen deze week van Zell Am SeeKaprun. Wil je dit prachtig partnergebied bezoeken deze winter, dan kan je altijd hier meer informatie vinden. Prachtige besneeuwde bergtoppen en een fijn laagje sneeuw. Puur genieten als je dit ziet toch?

Facebookplaatjes Zell am See

Ben jij deze week nog leuke plaatjes tegengekomen, deel ze dan hieronder. Ben jij zelf in een van onze partnergebieden? Hopelijk heb je dan een leuke vakantie achter de rug :-).


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!