Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

En wat is er tijdens deze mooie dagen zoal te spotten bij de partners?

check ook eens

9 Reacties

 1. jan schreef:

  Dag Hajo,

  Bedankt voor de leuke berichten. Je vergeet de, voor mij, belangrijkste partner: val gardena 🙂 Is daar nog wat moois te beleven? In ieder geval weinig sneeuw de komende tijd (jammer genoeg).

 2. Vincent schreef:

  Montafon is de afgelopen drie weekeinden al gedeeltelijk open geweest..

 3. Ischgl schreef:

  Welke van de partner gebieden is interessant om naar toe te gaan komende week (7 tot 14 december), gelet op wat verse sneeuw? 🙂

 4. EricB schreef:

  Hi Hajo,
  Complimenten voor dit fraaie overzicht! Wellicht dat we vandaag een korte trip gaan boeken, vliegen van Eindhoven naar Innsbruck. En van daar verder naar…. tsja. Nog tips voor een fraai/toegankelijk gebied daar in de regio, voor 3 dagen?

 1. 2 december 2013

  […] in mijn artikel over de partnerskigebieden 2 reageerders Ischgl en EricB vragen welke van de partners ze het beste kunnen bezoeken komend […]

 2. 3 december 2013

  […] opwarmen met de hits; “Einmal um die welt”en “Whatever” en zijn grootste hit “Easy”. Hierrr zie je nog de prijswinnende foto van wie  het beste Cro kon imiteren. De concerten vinden plaats […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.