Schitterende fotowebcam kiek. Altijd kijken wat je ’s avonds ziet of in elk geval elke dag even de beste plaatjes scannen. Nou goed nieuws dus….

Dit doet het Amerikaans model vanavond. Winter van 6 tot 10 februari. Genoeg voor de opgespoten ijsbanen. Zeker genoeg om blij van te worden en om te duimen voor een nog net iets betere run. We gaan de komende dagen zéker nog hele mooie zien.

Het Europese model heeft deze cliffhanger. Dus de winter blijft sowieso enorm dichtbij. Er hoeft echt maar dit te gebeuren en hij valt binnen. Dat hoor je me ook zeggen in de analyse van de weerkaarten op video.Check it out!

Nou gewoon volgen hier! Tot morgenochtend. Welterusten.

Doneer

Persoonlijke informatie

Donaties blijven verder welkom om dit plekje op internet open te houden!

Inloggen om te reageren, doe je via deze link. Reacties tijdelijk achter moderatie. Twee keer per dag worden de reacties live gezet.

Categorieën: Avondupdate

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Kirsten_dl · 27 januari 2021 op 23:43

Heb ik geen toegang meer tot deze website ?
Prima, maar laat het dan gewoon effe weten oké ?

sneeuwfanaat(Ron) · 28 januari 2021 op 08:02

Prachtige laatste 2 kaarten(216 en 240hr) bij ec vanmorgen met opbouwend hoog boven Scandinavië en echte kou naar de ll

Leo H · 28 januari 2021 op 09:04

Ik schat in dat we straks terug kunnen kijken op een winter met een aaneenschakeling van de meest prachtige modellen, die …… (vul maar in).

Tije · 28 januari 2021 op 10:04

En denk je er nog steeds hetzelfde over Hajo? Ben benieuwd naar jouw mening. Ik zie zelf een zeer goede pluim, maar het kan verkeren….

    Hajo · 28 januari 2021 op 10:56

    Bericht komt zo live te staan!!

Gesloten voor reacties.