Schitterende fotowebcam kiek. Altijd kijken wat je ’s avonds ziet of in elk geval elke dag even de beste plaatjes scannen. Nou goed nieuws dus….

Dit doet het Amerikaans model vanavond. Winter van 6 tot 10 februari. Genoeg voor de opgespoten ijsbanen. Zeker genoeg om blij van te worden en om te duimen voor een nog net iets betere run. We gaan de komende dagen zéker nog hele mooie zien.

Het Europese model heeft deze cliffhanger. Dus de winter blijft sowieso enorm dichtbij. Er hoeft echt maar dit te gebeuren en hij valt binnen. Dat hoor je me ook zeggen in de analyse van de weerkaarten op video.Check it out!

Nou gewoon volgen hier! Tot morgenochtend. Welterusten.

Doneer

Persoonlijke informatie

Betalingsinformatie

Donaties blijven verder welkom om dit plekje op internet open te houden!

Inloggen om te reageren, doe je via deze link. Reacties tijdelijk achter moderatie. Twee keer per dag worden de reacties live gezet.

Categorieën: Avondupdate

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

5 reacties

Kirsten_dl · 27 januari 2021 op 23:43

Heb ik geen toegang meer tot deze website ?
Prima, maar laat het dan gewoon effe weten oké ?

sneeuwfanaat(Ron) · 28 januari 2021 op 08:02

Prachtige laatste 2 kaarten(216 en 240hr) bij ec vanmorgen met opbouwend hoog boven Scandinavië en echte kou naar de ll

Leo H · 28 januari 2021 op 09:04

Ik schat in dat we straks terug kunnen kijken op een winter met een aaneenschakeling van de meest prachtige modellen, die …… (vul maar in).

Tije · 28 januari 2021 op 10:04

En denk je er nog steeds hetzelfde over Hajo? Ben benieuwd naar jouw mening. Ik zie zelf een zeer goede pluim, maar het kan verkeren….

    Hajo · 28 januari 2021 op 10:56

    Bericht komt zo live te staan!!

Gesloten voor reacties.