Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

En weer is het eens raak met extreme meteofiction!

check ook eens

12 Reacties

 1. Hans schreef:

  Gaf het onlangs zelf ook nog aan vwb de meteofictie, ‘t is weer weg en ‘t kan ook zo weer terug komen op de kaart én in de praktijk! Dan heb je dubbele pret.
  Leuk filmpje, vooral het slot met ” die deur”, wat een prachtige ” afdruk”. Van het raampje in de sneeuw. 🙂

 2. Dick schreef:

  Erg leuk om te lezen hoe het weer in grote delen van de wereld is, maar liever nog worden we op de hoogte gehouden van het Wintersportweer in de Wintersportgebieden, Wintersportweerman! want daar draait het toch om? of mis ik iets. Elk uur kijk ik vol verwachting naar nieuwe updates voor de huidige en komende week, de wisseldag a.s. zaterdag enz, maar die berichtgeving is ietwat summier, toch? is dit met een reden? is de verwachting te onzeker, of wat? Ik wacht (on)geduldig af 😉

 3. Marco schreef:

  ik vind het wel heel gaaf om te zien al die meters sneeuw maar als ik daar echt zou zitten… man… zou altijd genoeg eten in huis hebben in de wintermaanden voor als…;-)

 4. Loek schreef:

  Super Hajo ! Dan gaan we genieten in de Dolomieten, waarschijnlijk in Canazei. En met geregeld zonnige momenten ben ik al heel tevreden.

 5. Remco schreef:

  Geaccumuleerde hoeveelheden per 28/2, wat is de verwachting per dag? Zo te zien krijgt ook de Allgau (Ofterschwang, Bolsterlang, Oberstdorf) regio in Duitsland zijn deel, of is dat alleen maar nattigheid?

 6. Diane schreef:

  Durft iemand al iets te zeggen over de week vanaf 28 feb voor Tirol?? Het is nog ver weg maar zie het langzaam wat somber in mbt de zon!

 7. Mark (breda) schreef:

  Winter hier afgeschreven lijkt me….op naar volgende winter. Ben wel benieuwd naar Hajo’s interpretatie van het artikel over ijstijd in relatie tot ons winterweer…indien russische kou vaker voorkomt (afgelopen jaren redelijk beperkt volgens mijn geheugen) dan stijgen hier kansen ook flink bij oodtenwind.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.