Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

En toen kwam er een olifant met een hele lange snuit en die blies …..

check ook eens

32 Reacties

 1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Grote problemen op Innsbruck airport.Met man en macht Word er gewerkt om de baan en vliegtuigen sneeuwvrij te maken .Zit al een uur in het toestel te wachten..
  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20181231_102318-1.jpg

 2. Remko schreef:

  Van harte gefeliciteerd en geniet van de dag. Beste wensen voor jou en het team voor 2019. Heel veel dank aan de bijdragen van de weermannen die afscheid hebben moeten nemen.

 3. Stefan Kaptein schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20181231_105640.jpg[/img]
  Eindelijk is de camping wit.
  Zo eerst oliebollen bakken.
  Hajo van harte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van.

 4. Remko schreef:

  De winter is met die noordelijke aanvoer hier in de LL niet ver weg. Morgen met veel wind een gevoelstemperatuur die een beetje aan de winter doet denkende. Echter, de druk ligt verkeerd, waardoor wij aan de zachtere kant blijven. Ook delen Scandinavië tijdelijk in wat mildere sferen. De Alpen koud en witter dan wit. Goede jaarwisseling. Kijken of Jorne dit zo ook zo ziet.

 5. Rick moen schreef:

  Volgens mij heb ik dat skwal al eens gedaan toen het net geïntroduceerd werd. Snowcamp van de ned skivereniging toen in tignes. Denk dat dat jaar 1990 of 1991 geweest moet zijn. Super gaaf om te doen ook!!! Wist niet meer dat dat bestond

 6. maarten schreef:

  Hoi Hajo,
  Eerst van harte gefeliciteerd.
  En bedankt weer voor de laatste berichten van dit jaar.
  Maar ik moet het toch vragen,Zit er nog iets aan te komen voor de LL het is gewoon triest hier in nederland het is gewoon zo warm dat er bij mij alweer plantjes knoppen gaan geven.
  Dus is er nog hoop voor de LL in 2019.
  Nou geniet van je dag en ik lees het nog wel.
  Gr Maarten.

 7. Stefan Kaptein schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/IMG-20181231-WA0015-2.jpg[/img]
  Oliebollen bakken onder mijn afdak.

 8. Eric | schreef:

  Goedemorgen allemaal eerst de felicitaties aan Hajo met zijn zoveelste verjaardag.

  Maar dit keer eens wat ludieks. Vanuit de oude moppertrommel. Meneer Stefan heeft daar een rol maar zeker ook good old Ronaldo die ook de schep heeft gehanteerd bij de caravan van mr Positivo.

  En alle 3 de filmojes ff kijken…..als laatste heeft Stefan nog een tip voor de mensen die niet zo goed kunnen skieen…..alles met een knipoog 🙂

  @eklop vroeg al naar video’s van Stefan en Eric….. nu heb ik er zelf al tegen de 1100 maar ik zal ook even een oude van stal halen. Ronaldo speelt hier ook een hoofdrol in.

  Jullie weten allemaal dat wij op de camping in Brixen im Thale staan en Stefan altijd graag zijn schepkunsten wil laten zien. Maar dit o zo weinig in praktijk kan brengen.

  Vorig jaar was ik een weekend met Ronaldo op de camping. Ronaldo wilde graag bij Stefan zijn pad schoonmaken, ook om te laten zien hoe het moet. Deze video staat hier….:

  https://youtu.be/4IGPIEVhKKA

  Maar een week later was ik er met Stefan zelf. Die vond dat Ronaldo toch niet heel erg zijn best heeft gedaan. Bekijk ook deze video. De video begint eerst op de piste met een uiteenzetting wat nu winter is. Tot u spreekt Mr Dr Prof S. Kaptein

  https://youtu.be/DMbVDYYwflA

  Maar we gaan eruit met een 3e video van Stefan. Daar verteld Stefan ook 1 van zijn grootste ergernissen.

  https://youtu.be/6mqesKfH3mE

  Een video van vandaag is nog in de maak…wellicht morgenJ

 9. Jorne schreef:

  Werk nu aan een snel weerberichtje met vanalles en nog wat!

 10. Michael schreef:

  Van harte gefeliciteerd Hajo! Maak er weer een mooi jaar van.

 11. joke,riederalp schreef:

  Gefeliciteerd Hajo!

 12. T.D schreef:

  Hajo, van harte gefeliciteerd!!

 13. Steve VP schreef:

  Proficiat Hajo

 14. Valentijn schreef:

  Haha, Pisdorf 🙂 Nou zo slecht is het bij ‘ons’ nu ook weer niet, maar het is een gegeven dat de sneeuw en bijbehorende kou soms nét niet doordrukt. Maar als die eenmaal ligt – en dat is dan een andere waarneming weer – blijft die in ‘ons’ dal vaak langer liggen dan elders op dezelfde hoogte. Alles z’n voors en tegens zullen we maar zeggen. En ach, het skigebied wordt volgedumpt momenteel en dat scheelt mij weer sneeuwschuiven 😉

 15. Aart schreef:

  Van harte Hajo. Nog vele jaren in een goede gezondheid!

 16. Artus Missorten schreef:

  Hajo, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Moge het een koude (Русский медведь) en een zeer sneeuwrijke winter zijn bij jou in Hopfgarten – en natuurlijk ook in heel de Alpen, maar ik ‘vrees’ dat het dit jaar een Oostenrijkwinter zal worden.

 17. Hajo schreef:

  Dank voor al jullie reacties weer die ik nu ga lezen. Hier het laatste weerbericht van 2018: https://wintersportweerman.nl/een-geweldige-jaarwisseling-gewenst-vanaf-camping-brixen-im-thale-109087/

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.