Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

En nu weten we weer wat regen ook alweer was

check ook eens

13 Reacties

 1. Remko schreef:

  Gematigde temperaturen noemen we dit. En de onzekerheid neemt toe. Ruime twintigers met onweerskansen of toch? Weeronline gooit het op een akkoordje met de vakantiebestemmingen in Nederland. Juli en augustus warm en droog maar ook regenbuien met westenwinden soms. Ja zo kan ik het ook. Een hittegolf is ook mogelijk. Weer vergelijkbaar met 2018 schrijft men. De onzekerheid over vijf dagen is al ene probleempje, laat staan die over een maand of twee maanden. September wordt een herfstmaand. Zo, die zit.

 2. Karin S schreef:

  haha ik heb ook in mijn glazen bol gekeken, vanaf nu tot en met augustus wisselvallig, vanaf september weer stabiel… zo kan iedereen weervrouw zijn..

 3. Mark (Breda) schreef:

  Eerder deze week zomervoorspelling Piet Paulusma gehoord op de radio. Hete perioden afgewisseld met gematige temperaturen. Vrij droog met soms flinke buien. Af en toe veel wind.

  Jaaaaa serieus? Copy-paste van ons standaard zomerweer. Geen waarde aan hechten.

 4. Te Puurs toch zo’n 25mm gevallen, altijd beter dan niks natuurlijk !

  En in de Alpen weer sneeuw, op zich niks spectaculair omdat het wel vaker voorkomt tijdens de zomermaanden maar toch het vermelden waard.
  Getuige deze webcam : https://warth-schroecken.panomax.com/berg

 5. Mark (Breda) schreef:

  Nog nieuws van iemand of is de site definitief dood nu?

  Komende dagen stijgende temperaturen en een stijgende instabiliteit…kans op onweer…kom er maar in Roland!

 6. Remko schreef:

  Komend weekend Ostgewitter. Buien complexen die lang kunnen aanhouden en veel neerslag kunnen brengen. luchtvochtigheid hoog, dus benauwd. Is wel een bijzonder fenomeen, het komt niet zo vaak voor.

 7. getjo schreef:

  iemand al van plan te skien as winter hoorde dat er in ischl en st anton alweer nieuwe gevallen van corona zijn wordt nog een dingetje ben ik bang

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.