Betoverend mooi!

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

En nu over naar iets heel anders: schokkende lawine-ongevallen

check ook eens

13 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Wat ik las over die Australische jongen is dat ze offpiste geraakt zijn en niet dachten “kom laten we lekker gaan poederen”.

 2. Bas schreef:

  Aankomende dinsdag gaan wij naar Solden… Ben benieuwd!!!

 3. Hans schreef:

  Bomen die omvallen vanwege sneeuwmassa: Ein neunjähriges Kind ist in Aying (Landkreis München) von einem umstürzenden Baum erschlagen worden. Die Polizei ging am Donnerstagnachmittag davon aus, dass der Baum unter der hohen Schneelast zusammengebrochen war

 4. Spyfromthesky schreef:

  Goh, wat heftig allemaal. En toch ook een dier bevrijden voor wat het waard is. Want waar moet het dier heen?

  En wat vragen wij slechts, de L.L. schaatsliefhebbers. Een cm of 15/16 cm ijs. Volgens was de winter van 2013/2014 dacht ik dat ik in Wanneperveen de enige gehouden toertocht had geschaatst. Dan had ik het gelijk nog om twee rondjes te hebben geschaatst waarvan ik bij het begin van de 2e ronde op een vernield smal slootjes al over schotsen heen schaatste, terwijl is al massa’s mensen zag klunen.

  Wat is nu 16 cm ijs in de L.L. vergeleken met ruim 5 meter sneeuw nu eigenlijk?
  Ik denk een wereld van verschil :>).

  Spyfromthesky

 1. 10 januari 2019

  […] im Brixental vanwege het lawinegevaar. Wil je meer lezen over de actuele lawinesituatie? Check dan Hajo z’n uitgebreide bericht van vanmiddag! Ohja en je mag raden wat ik rechts op de foto aan het bouwen […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.