#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

En nu over naar iets heel anders: schokkende lawine-ongevallen

check ook eens

13 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Wat ik las over die Australische jongen is dat ze offpiste geraakt zijn en niet dachten “kom laten we lekker gaan poederen”.

 2. Bas schreef:

  Aankomende dinsdag gaan wij naar Solden… Ben benieuwd!!!

 3. Hans schreef:

  Bomen die omvallen vanwege sneeuwmassa: Ein neunjähriges Kind ist in Aying (Landkreis München) von einem umstürzenden Baum erschlagen worden. Die Polizei ging am Donnerstagnachmittag davon aus, dass der Baum unter der hohen Schneelast zusammengebrochen war

 4. Spyfromthesky schreef:

  Goh, wat heftig allemaal. En toch ook een dier bevrijden voor wat het waard is. Want waar moet het dier heen?

  En wat vragen wij slechts, de L.L. schaatsliefhebbers. Een cm of 15/16 cm ijs. Volgens was de winter van 2013/2014 dacht ik dat ik in Wanneperveen de enige gehouden toertocht had geschaatst. Dan had ik het gelijk nog om twee rondjes te hebben geschaatst waarvan ik bij het begin van de 2e ronde op een vernield smal slootjes al over schotsen heen schaatste, terwijl is al massa’s mensen zag klunen.

  Wat is nu 16 cm ijs in de L.L. vergeleken met ruim 5 meter sneeuw nu eigenlijk?
  Ik denk een wereld van verschil :>).

  Spyfromthesky

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.