Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

En mijn volgende vliegstek is geworden …

check ook eens

2 Reacties

  1. Paul A Club1989 schreef:

    Leuk hoor, voelt ‘vrij’ aan zo als ik het zie en lees. Is het nog druk op die camping?

  2. Robin schreef:

    Camping Kaprun, daar heb ik ongeveer 30 jaar geleden met pasen in een tentje geslapen; mijn ouders in de caravan ernaast en een electrische deken in m’n tentje.
    Dat was één van de laatste paasvakanties en wij gingen nog een weekje skiën. Wat wel mooi is daar; destijds geen wintertarief voor tenten, dus ik stond gratis!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.