It sil heve! Musk koopt Twitter. Voor 41 miljard euro waarvan 2/3 uit eigen zak en 1/3 van bankhuizen. Hij haalt het bedrijf van de beurs en kan dan ongehinderd gaan huishouden bij dit door abjecte censuur totaal verziekte nooit winstgevende door 50% bots overspoelde, maar toch wel erg mooie platform voor meningsuiting. Dat wordt nu weer vrijheid van meningsuiting, nadat de CEO Agrawal eerder liet weten dat veilige “gezonde” conversatie belangrijker was dan dat grondrecht. De oprichter en ex-CEO Jack Dorsey – nu volledig met Bitcoin bezig – steunt Elon Musk volledig!

Een paar tweets en video’s om het heugelijke nieuws …. het mooiste nieuws van de laatste 20 jaar … te vieren ….

https://twitter.com/elonmusk/status/1518677066325053441
https://twitter.com/queso_what/status/1518696677598658561

Ik ben zo gigantisch blij! En m’n dochter is hier met een vriendin en er zijn zo veel Nederlanders in Kaprun op de gletsjer!! Week van m’n leven. D-Day voor de democratie. En nee in Oekraïne wordt niet voor democratie gevochten. Hier is de totaal zieke deep state aan het werk. Onder Trump was het niet gebeurd. En daarom moet die vredesduif die tenminste probeerde op te staan tegen het militair-industrieel complex zo snel mogelijk terug op Twitter. En ja dat met die truckers had Trudeau niet moeten doen. Toen begin Musk zich pas echt te roeren over de democratie die in gevaar was en betuigde hij zijn liefde voor die mooiste demonstratie in de geschiedenis die door de bastaard van Fidel Castro bruut en ondemocratisch werd beëindigd.

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

16 reacties

Joost Amsterdam · 26 april 2022 op 08:57

Trump een vredesduif noemen. Dat is een statement want dat hebben wij gemerkt op 6 januari 2021… Je stond toen opeens met een mond vol tanden, terwijl je hem daarvoor altijd zo hebt geadoreerd… Het is duidelijk, de liefde is weer terug, was natuurlijk nooit weggeweest….
Dat deze oorlog nooit zou gebeurd onder Trump is ook een statement die je niet kan waarmaken want het is nou eenmaal niet gebeurd. Ondanks dat jij waarschijnlijk weer aankomt dat de democraten zo boos zijn op Trump vanwege hun aandeel in de oorlogsindustrie.(of iets in die richting) Iedereen heeft boter op zijn hoofd en zeker Trump.
Het is trouwens een goede zaak dat twitter (mogelijk) minder censuur gaat toepassen. Ik zal niet te snel juichen als ik jou was.

  BMT · 27 april 2022 op 09:36

  @Joost, 6 januari? Bedoel je waarbij de deuren van het kapitool geopend werden zodat oude omaatjes daar rond konden lopen? Er is daar nog geen vaasje omgegooid. Kwam sommige mensen wel goed uit. Gewoon je opgelegde afkeer van Trump even opzij zetten en nuchter over nadenken. Denk alsjeblieft zelf na.

  W.im · 27 april 2022 op 13:01

  Inderdaad zoals onze vredesduif apetrots was op de miljarden aan wapens verkocht aan Saoudi Arabie, met eindbestemming Yemen… of zoals onze vredesdruif beperkingen op drone killings schrapte… en zo kunnen we nog even doorgaan.

  Hajo · 27 april 2022 op 14:12

  Je bent slecht geïnformeerd Joost. Je leeft in de bubbel van de kant die pathologisch liegt. Je leest kranten en kijkt TV. Er is op 6 januari 2021 werkelijk helemaal niets gebeurd! Behalve dan een false flag van de deep state tegen Trump. Trump had een verzoek gedaan om duizenden mensen veiligheidspersoneel (national guard) naar Washington te halen voor de dag van de demonstratie tegen de uitslag van een evident gestolen verkiezing (zie het onderdrukte Hunter Biden Laptop schandaal + de covid gerelateerde mail in ballots). Trump riep op tot vreedzaam protest. Onder de menigte waren FBI mensen (FBI heeft dit niet ontkent in een verhoor voor congress) en tenminste 1 oud-FBI man die alom opriep om het Capitool te gaan bestormen. Maar nu heeft het Amerikaanse publiek het recht het congress te bezoeken en daar rond te lopen. Natuurlijk liep het uit de hand met zo veel mensen maar er waren 4 doden waarvan 3 hartaanvallen en 1 demonstrant die door een politiekogel is geraakt. Verder was er amper schade of geweld. Dit in tegenstelling tot de BLM rellen in de zomer ervoor, waarbij je moet weten dat BLM een front is van de Democratische partij die de richtlijnen van Saul Alinsky’s “Rules voor Radicals” al decennia volgen. Hen is niets te gek. Getuige het juridisch onderzoek van Durham. En nee ik ben geen fan van Trump aangezien deze de oorlog in Yemen niet heeft beëindigd en hij Assange niet heeft vrijgelaten. Verder heb ik weinig op hem aan te merken. PS Deze reactie had ik gisteren al klaar staan maar vergat hem te posten.

Tjeerd · 26 april 2022 op 20:10

Beste Hajo,
Kom op man. Onder Trump hadden wij deze reacties niet gelezen. Was de wereld al ten onder gegaan. Musk een vredesduif? Kom op Hajo, dat geloof je toch niet. Hij gaat ook alleen maar uit van winstbejag. Geloof me. Zoals ieder mens op deze wereld dat graag wil. Deep State?? Stuur a.u.b. 1 bewijs.

  Hajo · 27 april 2022 op 14:16

  Bij deze het bewijs. Wat onder een Democratische meerderheid verder niet is uitgezocht ondanks een grootschalig onderzoek naar de gebeurtenissen van die dag.

  Arme Tjeerd. Je denkt echt punten te kunnen aandragen tegen iemand die al jaren 2 a 3 uur per dag besteed om dit soort zaken tot op de bodem uit te zoeken? Kom een weekeind en dan klets ik je de oren van de kop over alles wat ik over de “deep state” weet tot je in een hoekje zit te snikken als een klein kind dat zijn moeder kwijt is. Stel je het ergste van het ergste voor wat er gebeurd zou kunnen zijn op 9/11 en doe het maal 10…. dan kom je in de buurt van de onbeschrijfelijke misdaden en bedrog van de deep state.

Jannes · 26 april 2022 op 20:52

Putin is juist de verlosser, zie dat nou mensen. Al die 22 jarige soldaatjes en oude Kremlin mannen vechten voor het goede. Fuck het westen, fuck de NAVO en fuck de gevistigde orde.

Nou ja dat laatste ben ik het eigenlijk wel mee eens. Dat is het pijnlijke eraan.

  Hajo · 27 april 2022 op 14:21

  Nee Musk is de verlosser. En misschien Trump. En Bitcoin de verlossende technologie. Maar als Christen weet ik dat je al die idolen niet mag aanbidden… het heil komt enkel van je geloof in Jezus Christus (wat mij betreft “je geloof in jouw beste benadering van het trancedente en het Goede”). Dus Putin is al helemaal niet de verlosser. Wel is hem amper te verwijten uiteindelijk Ukraine aan te hebben gevallen. Daar heeft het westen hem echt in 25 jaar stompzinnige politiek (met uitzondering van de 4 jaar Trump) toe gedwongen. Wat Poetin aan te rekenen is is de belabberde staat van zijn leger. het liegen en bedriegen tegenover zijn eigen soldaten, de onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting in Rusland en het uitschakelen van de democratie in zijn eigen land. Dat laatste is ook wel mede onder druk van het westen gebeurd. Kleine bedreigde landen komen gauw uit op een dictator als ze anders aan de grillen van het empire zijn overgeleverd.

   W.im · 27 april 2022 op 17:42

   Waarom denken jullie dat Polen, Estland, Letland & co bij de NATO gekomen zijn? Omdat de NATO dat zo graag wou? Of misschien wilden ze dat vooral zelf, omdat ze doodsbang waren dat Rusland ze vroeg of laat terug zou komen inlijven? Na 50 jaar hadden ze het wel gehad met Rusland.
   Putin is er anders wel vrij expliciet in dat hij het Russische rijk in ere wil herstellen. Als dat geen imperialisme is, wat dan wel? Evident dat hij niet blij is met landen die zich bij NATO aansluiten want dan zijn ze buiten bereik.
   De schuld van het Westen… dat is Russische agitprop. Dat het Westen ook niet zonder zonden is dat is even duidelijk, bv de invasie van Irak. 2 wrongs don’t make a right.
   Stop dus met verkozen leiders uit te maken voor dictators en echte dictators goed te praten.

    Hajo · 27 april 2022 op 19:27

    Wat ik Poetin ernstig kwalijk neem is dat hij niet ronduit erkend dat de Soviet Unie het meest weerzinwekkende politieke systeem ooit was dat kolossale misdaden heeft begaan. Er zouden schadeloosstellingen moeten zijn aan Polen en Ukraine. Musea. Onderwijsprogramma’s “dit nooit weer” etc etc. Poetin is dus ook echt een dictator die liegt en bedriegt en tegenstanders uit de weg ruimt. Maar Tony Blair, George Bush en nog een hele zooi zijn ook gewoon oorlogsmisdadigers. Obama ook. Biden ook. Volgens de Neurenbergwetten horen ze allemaal opgeknoopt. het maakt niet uit oost of west. Waar ionrecht is moet het aan de kaak worden gesteld. Als puntje bij paaltje komt (zoals nu) kies ik altijd nog voor Amerika en de NAVO… voor wij Shanghai-achtige toestanden in het westen krijgen. De crimineel en bastaard Trudeau sloot de leiders van de demonstratie op. Poetin sluit alle demonstranten op. Dus logisch dat die landen bij de NAVO wilden. Maar dat had Amerika moeten afwijzen. We hadden die landen Oostenrijk achtig in moeten richten. In lang vervlogen tijden heeft zelfs Poetin ooit gevraagd of Rusland niet bij de NAVO mocht, maar de NAVO / deep state is al decennia uit op een nieuwe koude oorlog en diverse proxy oorlogen. De schuld ligt vrij eenzijdig bij het westen. Poetin heeft een knullige oorlog gevoerd met absurd veel onnodige slachtoffers, vooral Russische soldaten. Had hij deze klus geklaard zoals de Krim was het weer een geniale zet geweest. Maar dat was het dus niet. Het is te hopen dat Oekraïne nu echt de democratische kant op gaat en dat het niet het nest van corruptie blijft wat het is. Ik correspondeer met diverse mensen daar en heb geld overgemaakt naar het Oekraïnse leger, op verzoek van een jonge vrouw met wie ik schaak op chess.com. Haar broer werd soldaat dus wilde ik iets doen. Als je wilt doe ik nog 50 euro en dan zijn de 100 euro van de weddenschap daar. OK voor je? Dus nogmaals: ik sta aan de kant van het minste kwaad en dat is de NAVO vooral omdat ik hoop dat Trump terugkeert en dat hij verder kjan gaan met het herstellen van de Amerika First agenda (dus einde empire en einde petrodollar, lang leve Bitcoin). En Assange moet vrij!

Aart · 27 april 2022 op 11:28

Democratie? Totaal uitgehold begrip. Dictatuur van de helft plus 1. Het toppunt van niet democratisch zijn is de EU, gevolgd door de WHO, de VN, de NAVO. Het is allemaal illusie.
Weet ik ook pas sinds het cojona narratief dankzij de NIET msm.
Wie het heel simpel weet uit te leggen is Arno Wellens. Zie zijn eigen blog en optredens bij Jorn Luka, Blckbx maar vooral VforValentine. De schellen vallen van je ogen! Wat Rotte ons vertelt is één en al leugen en bedrog, werkelijk onbeschaamd hoe die man liegt.
Ach wie ben ik…..

W.im · 27 april 2022 op 12:55

Leve de vrijheid van meningsuiting! Behalve voor wie mijn overtuigingen in twijfel durft te trekken.
Die gaan we bannen, of toch proberen reacties te filteren of wissen.

  Hajo · 27 april 2022 op 14:25

  Dag rasfascist Wim. Omdat ik zo blij ben over de overname van Twitter mag je er weer in. Ik blijf je verwijten het gore lef te hebben gehad het met fascistoïde politiegeweld neerslaan van de vreedzame demonstratie in Ottawa te hebben toegejuicht. Maar die weddenschap heb je nog lang niet gewonnen. Op dit moment is een konvooi van motorrijders op weg naar Ottawa. Trudeau wordt never ever herkozen (Musk die fan was van de truckers heeft ook gezegd dat het nu maar op verkiezingen moet aankomen). Trudeau is uiteindelijk de loser.

W.im · 27 april 2022 op 17:44

Tja er zijn pas verkiezingen geweest, volgende verkiezingen over een goeie 3 jaar dacht ik.
Zie niet meteen waar ik politiegeweld zou toegejuicht hebben? Behalve dat ik het terecht dat de betoging opgeruimd werd, de meeste inwoners van Ottowa waren het wel zat om van hun vrijheid beroofd te worden door door die betogers.
Waartegen gaan ze nu trouwens protesteren? Tegen maatregelen die intussen opgeheven zijn?

  Hajo · 27 april 2022 op 19:18

  Trudeau moet oprotten. Maatregelen niet meer in detail gevolgd maar ik meen dat net als elders nog wetten zijn geparkeerd die in de herfst zo weer kunnen ingrijpen. Alles moet weg. En Fauci in de bak. En Pfizer failliet.

  Jannes · 27 april 2022 op 20:26

  Verkiezingen in Nederland doen er niet toe. We zijn politiek failliet. Oude lullen, oude processen en alles gaat veel, veel te traag. We voelen dat langzaam maar zeker. De echter wereld gaat veel te snel. Zie Bitcoin.

Gesloten voor reacties.