Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Eindelijk een buitenkans skireis voor team en frequente WSWM.nl reageerders

check ook eens

40 Reacties

 1. Tim schreef:

  Leuk idee. Have fun!

 2. nils schreef:

  Vet!!
  Jammer dat ik voor de klas sta en niet zomaar vrij kan krijgen…

 3. nils roos schreef:

  Mooi initiatief!!
  Succes!

 4. marlies schreef:

  Zoals al eerder gemeld, ben die dagen met collega’s weg voor een tweede keer. Maar wat ontzettend jammer en wat een idioot leuk en sympathiek idee. Petje af. Hopelijk kan ik ooit een keer mee.

 5. Cescia schreef:

  Fijn initiatief Hajo, ik bekijk het nog even, ik denk dat men collega net vakantie heeft aangevraagd die week en ik kan hem moeilijk dat weigeren, aangezien ik al zo vaak op wintersport ga 😀 Ik hou het zeker in men achterhoofd voor volgend jaar! Mooie hut trouwens.

 6. Arjan Ischgl schreef:

  Ziet er schitterend uit. Ga graag een keer mee. Dit jaar gaat niet lukken. Ben al 1 keer geweest en heb nog 2 keer wintersport voor de boeg. Veel plezier voor de gene die wel gaan.

 7. Raymond schreef:

  Whaaa perfect, ga morgen vrij vragen! Heb het Kleinwalsertal ook alleen groen gezien, hopelijk is er nog een plaats vrij.

 8. gertjo schreef:

  heel leuk initiatief had me graag opgegeven ,maar ben verhindert die week

 9. Snowman schreef:

  Wat een fantastisch initiatief Hajo!!! echt enorme props!! en owwww, wat zou ik graag mee willen!

  Helaas moet mijn vrouw nog steeds wekelijks naar het ziekenhuis, dus deze keer laat ik aan me voorbij gaan. Helaas!

 10. Mark (breda) schreef:

  Supercool. Echt heel leuk. Marloes had beloofd reisleider te zijn. Ik zit alleen die week in Lapland. Ook niet verkeerd.
  Dus ik kan helaas niet mee….maar voor die trip over een klein jaartje: TOP!

 11. G schreef:

  We gaan er over 1,5 week heen. Fijn om alle sneeuw te zien…

 12. Dick Verweij schreef:

  Leuk initiatief, maar mijn categorie reageerder staat er niet bij (sporadisch incidentele reageerder ) daarbij ben ik in december mijn dochter naar Kappl wezen brengen waar ze skiles geeft en heb ik 2 dagen Ischgl gescoord, eind januari een week op bezoek geweest en begin april moet ik haar ook weer halen, dus inschrijven voor half maart, m’n hart is er goed voor, maar die krijg ik er niet doorheen. Te gekke actie en hopelijk voor herhaling vatbaar, ben benieuwd naar de verhalen. Viel spass!

 13. Snowqueen schreef:

  Wat een gave hut! Ik zit in die week in Livigno, maar deze accomodatie houd ik zeker in de gaten, veel plezier alvast! En ik rapporteer natuurlijk wel uit ‘Piccolo Tibet’

 14. qlubtempo schreef:

  Ook ik ben dan zelf op wintersport. Super leuk en absoluut een buitenkans, ik gun dit de vaste reageerders van harte en hoop dat jullie een leuke groep selecteren en er uiteraard een verslag van maken. Ps: geen ruzie maken wie met Marloes op de kamer mag! Whahaha

 15. Paul A Club 1989 schreef:

  Superidee zeg! Mijn zoon, mijn vrouw en ikzelf zijn in die week jarig… (leuk he, not). En mijn schoonpa is echt aan zo’n shortski toe, die had ik graag uitgenodigd. Helaas, maar voor de deelnemers die gaan: veel plezier!

 16. Joe schreef:

  Wat een goed idee. Ik moet er nog ff goed over nadenken (en ben zeker niet een fanatiek genoeg als reageerder om tot de primaire doelgroep te behoren).

 17. Nou het kriebelt geweldig hard hoor, zeker na de ietwat tegenvallende vakantie vorige week.
  Maar of ik echt veel reacties plaats die de website ten goede komen? Hmmm… twijfels alom.

 18. qlubtempo schreef:

  Het zou hier vol moeten staan met enthousiaste reacties, kom op pak je kans!

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Zit dan zelf in Zillertal Arena…. wel leuk om degenen die vaak reageren voorrang te geven. Ben soms wel eens benieuwd naar de mens achter de reacties hahahha

 19. Floortje schreef:

  Jeetje, het lijkt wel of er niemand mee kan. In dat geval geef ik me op. Trouwe lezer van de Wintersportweerman, maar reageer zelden, want ga dit jaar (nog?) niet op wintersport. Heb er wel zin in!

 20. snowqueen schreef:

  Tja, veel mensen kunnen niet vanwege werk of, en dat is niet verwonderlijk bij de vaste reageerders, omdat ze zélf die week al op de latten staan. Misschien volgend jaar iets ruimer plannen? niet iedereen kan ‘zomaar’ weg al zijn dat vaak wel de leukste tripjes. en Kirsten…you go girl! jij moet gewoon een nog shotje sneeuw hebben!

 21. Super gaaf ik hoop dat het net zo leuk wordt als 2 jaar geleden ik heb er nu al zin in

 22. Hans schreef:

  Helaas, moet wederom verstek laten gaan. Ziet er iig goed uit! Low price, high quality 🙂

 23. Mark (breda) schreef:

  Skiwi? Geert? Stefan? 🙂

 24. Roy schreef:

  De kans om uitgeloot te worden om de ‘Champignon’ in het echt te zien samen met ‘Louboutin’ Kirsten in het romantische Kleinwalsertal heb ik notabene precies die week een wintersport in La Rosière geboekt!!! 😉 Holy crap!

  • Hans schreef:

   Huuhhh……alweer wintersport? Toch tijd voor een 4×4 @Roy.
   Enne, La Rosiere zou ik annuleren als ik jou was 🙂

   • Roy schreef:

    Hahaha Hans ik heb lang nagedacht over een 4×4 en vele auto’s overwogen maar het is een Volkswagen Passat geworden met toch een 2.0 TDI blok voorwielaandrijving.. 😉 Gaan hem vanmiddag ophalen! Vanavond op internet op zoek naar een andere set met winterbanden en de oude kettingen passen dan ook niet meer. Leuke bezigheid! 🙂 Oh ja gezien hoeveel sneeuw er ligt in La Rosière? Zoek nog een mooi huisje bedolven onder een pak sneeuw als profielfoto! 😉 Ik ga ook een review schrijven denk ik

 25. Raymond schreef:

  Ok, aanmelding verzonden. Ben benieuwd.

 26. Raymond schreef:

  In the pocket, 13 t/m 16e ben ik erbij! Worden top dagen met een bak sneeuw hoop ik.

 27. Ellen schreef:

  Aanmelding gisteren verzonden; inmiddels antwoord gehad: ik mag mee!! Zie er enorm naar uit (en vrijdag 19/2 ga ik ook al naar het Bregenzerwald). Yeah, baby!

 28. DoctorBob schreef:

  kleine reactie van mij; toffe actie Hajo.
  ik reageer niet vaak, maar ik zie iedereen al wat hebben. Reageer ook nu pas, omdat het bericht uitkwam toen ik in de sneeuw zat.
  Mooie hut, maar is t wat voor mij…. die clinics trekken me t meest.. ik denk nog na

 29. DoctorBob schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/1846700003.jpg [/img]

 30. Carl schreef:

  super leuk, moet is even kijken of het me lukt.
  Laat ten laatste morgen iets weten

 31. surfralph schreef:

  Supergave Shortski en hele dikke HUT! ik ga heeeeeeeeel erg graag mee als er ergens nog n plekkie over is… slaap desnoods ook wel in de bezemkast…. 😉

  may the powder be with you 😉

 32. Skiwi schreef:

  Had ik wel zien zitten, maar sta de week ervoor al op de latjes en ben die week op zakenreis.

  Jammer 🙁

 33. Frans schreef:

  Super site en een nog veel beter initiatief!
  Voor mij een schot in de roos dus laat maar komen die uitnodiging !!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.