Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Einde van een perfecte Hollandse dag volgens Abdelhamid Attaghzaoui

check ook eens

6 Reacties

 1. Snowman schreef:

  Vaak gezegd, maar wat maak je aan schitterende foto’s @Ab!
  Verdienen wat mij betreft om vaker op deze website vertoond te worden bij LL weerpraatjes

 2. Frank schreef:

  Waar is de diepe buigsmiley?

 3. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

  Ook ik ben al jaren een groot fan van Ab ! Machtig mooie foto’s maakt hij. Heel leuk dat hij hier in het zonnetje wordt gezet ! 🙂

 4. Femke Visser schreef:

  Gefeliciteerd Abdel!!! Gaaf en waar. Leuk om zo eens gewaardeerd te worden. Het is een voorrecht zo dicht bij ht strand te wonen met deze hobby. Ik vind je foto’s altijd super geweldig. Het is een heerlijke hobby die tegelijkertijd ontspant. Je hebt plezier in je werk en geniet van je wandelingetjes op ht strand en in de natuur, dat zie je terug in je schitterende foto’s.
  Groetjes Femke

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.