Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Betoverend mooi!

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Einde van een perfecte Hollandse dag volgens Abdelhamid Attaghzaoui

check ook eens

6 Reacties

 1. Snowman schreef:

  Vaak gezegd, maar wat maak je aan schitterende foto’s @Ab!
  Verdienen wat mij betreft om vaker op deze website vertoond te worden bij LL weerpraatjes

 2. Frank schreef:

  Waar is de diepe buigsmiley?

 3. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

  Ook ik ben al jaren een groot fan van Ab ! Machtig mooie foto’s maakt hij. Heel leuk dat hij hier in het zonnetje wordt gezet ! 🙂

 4. Femke Visser schreef:

  Gefeliciteerd Abdel!!! Gaaf en waar. Leuk om zo eens gewaardeerd te worden. Het is een voorrecht zo dicht bij ht strand te wonen met deze hobby. Ik vind je foto’s altijd super geweldig. Het is een heerlijke hobby die tegelijkertijd ontspant. Je hebt plezier in je werk en geniet van je wandelingetjes op ht strand en in de natuur, dat zie je terug in je schitterende foto’s.
  Groetjes Femke

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.