Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Eerste sneeuw voor Sint in Lage Landen wordt steeds zekerder

check ook eens

2 Reacties

  1. Anthony schreef:

    Steeds zekerder lijkt me erg stellig Hajo. Kans dat het niet gebeurd is nog steeds veel groter. De control run in het EC 00 laat het laagje wel veel dieper zakken en onderlangs trekken en ondersteunt je stelling. In de oper gfs 06 zien we deze veel Noordelijker liggen met ook een veel Noordelijkere 552 dam lijn. In dat geval zal het gewoon regen zijn wat er valt. De OPER gfs 06 brengt dus NIET wat we hopen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.