#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Eerste sneeuw op 3000m op de Zugspitze

check ook eens

21 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Dat ziet er mooi uit voor Normandië vanaf volgende week. Droog en 20gr. Perfect om dingen te doen!

  • Mark (Breda) schreef:

   Waar ga je allemaal heen Roland? Ook de WOII locaties bezoeken? 2 jaar geleden (weer) geweest en blijft imposant.

   • Aart schreef:

    Lastig om niet iets van WOII te bezoeken . Het is langs de kust bijna een WOII openlucht museum. Vooral de Amerikaanse erebegraafplaats in Colleville sur Mer is zeer indrukwekkend.

   • Roland Bodegraven schreef:

    Isigny sur mer. Vlakbij Carentan. Volgens mij kan je niet dichterbij de frontlijn zitten 😉

  • Hans schreef:

   Weer ziet er idd goed uit zoals verwacht Roland 🙂 Vergeet vooral het Memorial museum in Caen niet te bezoeken (bij minder mooi weer). Dan heb je meteen alle musea wel gehad, buiten de vele bezienswaardigheden in de open lucht uiteraard. Zeer interessant. Ook voor kinderen: eventueel een koptelefoon zodat je die kunt instellen voor de taal zodat e.e.a. goed ie te volgen wat er is gebeurd etc. Zorg dat je op tijd bent 10.00/10.30 uur. Je loopt er de hele dag rond!

   • Mark (Breda) schreef:

    Vergeet de geschutsbatterij van Longues sur mer niet. Een fraaie rij bunkers met ook als je de wandeling maakt enkele bunkers van uitkijkposten en comnandocentra. Daarnaast natuurlijk Colleville sur mer, de amerikaanse begraafplaats. Maar….de duitse begraafplaats in La Cambe is indrukwekkend en minder aangeharkt dan de amerikaanse.

 2. Hans schreef:

  Australië op en top WINTER:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/08/1565804464.jpeg[/img]

 3. Jorne schreef:

  Vanochtend opnieuw de winterse stuiptrekkingen in de GFS kaarten, iemand zin in een berichtje? 😉

  • Joalie schreef:

   ja hoor, kom maar door!

  • PhilZuid schreef:

   Graag!

  • Hans schreef:

   Hahaha………….ALTIJD!! zal het bekende gras niet wegmaaien maar IJsland en noord Scandinavië (tijdelijk) sneeuw in zicht maar ook in de Alpen wederom 😉
   Voor het echte werk moet je kijken naar o.a. Australië (zie foto) maar ook Nieuw Zeeland gaat het echt los de komende dagen: flink koud en (alweer) een bak sneeuw op komst…

   [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/08/1565859526.jpeg[/img]

   • Ronaldo schreef:

    Bizar hoor wat er in Australië gebeurd. Vooral de dieren hebben het zwaar omdat ze het simpelweg niet gewend zijn. Beelden zijn uit New South Wales benoorden Sydney. Bron: twitter @christoprice

    Emoe

    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2019/08/emoe-EBni7VWU0AELjih.jpg[/img]

    Wombat

    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2019/08/wombat-EBni8QAUYAAISdc.jpg[/img]

    Papegaai achtige

    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2019/08/parkiet-EBni8c3UwAED_YO.jpg[/img]

    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/uploads/2019/08/roetjes-EBmdg4EU4AASmtV.jpg[/img]

    • Hans schreef:

     Ja, echt BIZAR. Bizar zwaar voor de dieren. Mooie foto’s, dat dan weer wel.
     Voor de AUSSIES niet zwaar, die hebben machines en hoef je niet te scheppen al zouden sommigen dat dan wel weer graag willen doen 😉

     [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/08/1565863992.jpeg[/img]

 4. Joalie schreef:

  Wat een prachtige foto’s Ronaldo! Zou helemaal lekker zijn als je ze zelf had kunnen maken 😉
  Ik hoorde vanmorgen op het journaal dat door een cycloon een meter regen wordt verwacht in Japan…. dat is gewoon bijna niet voor te stellen. Overigens komen hier steeds meer groepen ganzen over in V-vorm, richting zuiden. Kan het zijn dat de eerste vogels al echt aan de trek begonnen zijn?

  • Ronaldo schreef:

   Krosa is eigenlijk geen officiële cycloon (tyfoon) @Joalie. Het is een enorm log systeem en niet meer dan een gemiddelde tropische storm.
   Het heeft bijna een week stationair boven de Pacific gehangen en zich volledig volgezogen met vocht. Vandaar dat er enorm veel regen gaat vallen in Japan.

 5. Paul A Club 1989 schreef:

  En wat een lekker fris bericht weer! Fijn om te zien dat het weer wat opknapt, kids vervelen zich rot deze dag. En Jorne, kom er naar in…old school!

 6. Mark (Breda) schreef:

  Het is half augustus maar de herfststemming zit er ondertussen bij mij al weer flink in. Gisteravond frisse wind, veel vocht in de lucht en overtrekkende buien. Heerlijk!

  • Inderdaad! Vroeg me net af wanneer we nog een keer aangenamere temperaturen krijgen want het huidige weerbeeld vind ik maar BAH!
   Geen zon, vochtig en veels te fris naar mijn mening.
   Jammer dat ik in september niet mee kan naar zuid Frankrijk om ginds te genieten van het aangename zomerweer. Zal het dus moeten stellen met ons druilerige LL weertje.

 1. 14 augustus 2019

  […] Het leukste filmpje dat ik echter zag passeren de afgelopen dagen was dit filmpje van Kangoeroes in Australië. Ook Hajo maakte nog een berichtje, klik maar even hier. […]

 2. 15 augustus 2019

  […] Wintersportweerman niet zijn als we toch met de eerste kansjes zouden flirten. Hajo tipte ons in zijn bericht trouwens over de sneeuw hierboven op de Pitztaler gletsjer, in de reacties zien we daar ook […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.