Graaf jij mee begin april in Obertauern naar één van de twintig schatkisten die dan onder een sneeuwveld zo groot als een voetbalveld zijn begraven? De eerste schatkist is namelijk al begraven en wel door dé ambassadrice van wintersport in Obertauern: Maria Höfl-Riesch. Deze oud skikampioene presenteerde eerder ook al het First-Track skiën in het sneeuwzekerste skidorp van Oostenrijk.

Hoe gaat het in zijn werk? In elk kistje zit een voucher voor de desbetreffende prijs variërend van een mooie sportwagen van een bekend automerk tot een skipak naar keuze in een lokale skiwinkel. En van een schitterende e-bike, die ik vorig jaar won, tot aan een jaar gratis Heineken bier, wat gelukkig langs me heen ging. Het is sowieso spektakel om erbij te zijn en meestal ook nog een heel mooi skiweekeinde. Vorig jaar was WSWM.nl van de partij met 5 volgers. Dat was bere-gezellig. En fantastisch geskied hebben we. Jij kunt er dit jaar bij zijn van 5 tot 7 april als je onderstaand formulier invult.

    Geef aan of je zin hebt mee te gaan naar Obertauern begin april!
  • Misschien heb jij nog een bijzonder idee rondom de meet & greet Obertauern. Deel dit met ons. Ook al je vragen kun je hier kwijt. Het wordt een onvergetelijk weekeinde. En we zetten het samen heel betaalbaar op. En misschien win jij dus de BMW X2!

Tot dan!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

2 reacties

Dany · 12 maart 2019 op 18:23

Hopelijk volgend jaar, vertrek vrijdag naar Obertauern.

Snowboarder · 12 maart 2019 op 22:33

Heb nog nieuwe downhill bike nodig. Hopelijk zit die er ook onder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *