Graaf jij mee begin april in Obertauern naar één van de twintig schatkisten die dan onder een sneeuwveld zo groot als een voetbalveld zijn begraven? De eerste schatkist is namelijk al begraven en wel door dé ambassadrice van wintersport in Obertauern: Maria Höfl-Riesch. Deze oud skikampioene presenteerde eerder ook al het First-Track skiën in het sneeuwzekerste skidorp van Oostenrijk.

Hoe gaat het in zijn werk? In elk kistje zit een voucher voor de desbetreffende prijs variërend van een mooie sportwagen van een bekend automerk tot een skipak naar keuze in een lokale skiwinkel. En van een schitterende e-bike, die ik vorig jaar won, tot aan een jaar gratis Heineken bier, wat gelukkig langs me heen ging. Het is sowieso spektakel om erbij te zijn en meestal ook nog een heel mooi skiweekeinde. Vorig jaar was WSWM.nl van de partij met 5 volgers. Dat was bere-gezellig. En fantastisch geskied hebben we. Jij kunt er dit jaar bij zijn van 5 tot 7 april als je onderstaand formulier invult.

Tot dan!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

2 reacties

Gesloten voor reacties.