Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontsnap aan het dagelijkse leven in deze prachtige omgeving.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste hutten of maak er zelfs een 4-daagse wandeling van!

Eerste leukere varianten zijn alweer binnen: kijk even mee

check ook eens

20 Reacties

 1. Chris schreef:

  Bedankt voor deze update ben blij dat het toch weer iets beter er uit ziet dan vannochtend.
  Slaaplekker!

 2. Jeroen schreef:

  Ik ben niet zo blij met de verwachtingen vanaf 10 maart. Wil je die nog even bijstellen? Wij gaan dan naar Fiss namelijk en ligt meer dan voldoende sneeuw 😉

 3. Remko schreef:

  Ik zie inderdaad de dubbele cijfers voor ons land als sneeuw voor de zon verdwijnen. Nee het is nog niet gedaan

 4. Mark (breda) schreef:

  Modellen gaan nog bijdraaien richting kou als die kou er eenmaal is vermoed ik. Die SSW kan niet zo snel over zijn toch @Frederic?

  • Hans S schreef:

   De SSW dateert al weer van begin februari, de eerste S is van Sudden, het plotselinge karakter is er inmiddels wel een beetje van af ;-). Een SSW geeft een sterk verhoogde kans op aanvoer van koude continentale lucht, maar is zeker geen garantie en al helemaal niet op de lange termijn. Vergeet niet dat we deze week al maart in gaan, waardoor de poolwervel sowieso langzamerhand al aan belang verliest en de zon aan kracht wint. Het is nu gewoon een kwestie van hopen dat op korte termijn een paar lagedrukgebieden toch wat zuidelijker van benelux doortrekken en er nog 1x wat hogedrukopbouw komt boven scandinavie. Als dit niet het geval is, kunnen we uiteraard nog best een paar koude dagen hebben, wat sneeuw, wat hagel etc. Maar echte kou zou normaliter deze winter dan toch wel klaar moeten zijn.

 5. nils schreef:

  opgespoten ijsbaan in Noordwijk is vandaag helemaal ontdooid! Zonkracht is hier debet aan

 6. Ivo schreef:

  Bedankt Hajo voor je update, fijn om te zien dat het goed met je gaat. Mooi om te zien hoe je jouw bedrijf mooi houdt. Vaste grote groep harde kern. Harte groet, Ivo

 7. Wouter schreef:

  Leuk dat je mijn reactie gebruikte Hajo ! Inmiddels -23 in kappl (volgens de Bergbahn) en niet in het dorp maar op de berg. Hier nog weinig wind, hoop dat het zo blijft dan is het morgen goed te doen.

 8. Asten (Harmelen) schreef:

  Voor de Alpen ontstaat er vanaf komende vrijdag een vrij duidelijk beeld:
  Sterk oplopende temperaturen met een nulgradenniveau van tegen de 2.000 meter…
  De modellen zijn hier al dagen zeer eensgezind in. Zolang de nachten nog onder nul zijn… of beter gezegd de pisten ‘ s nachts nog opvriezen…. wordt het een prima skiweek..

 9. Daniël (Heerhugowaard NH) schreef:

  Oh oh, geen Ab. Ik hoop niet dat het nu betekent dat de winter niet gaat doorzetten na zaterdag….Verlos ons Ab! 😉

 10. Jeroen schreef:

  Ab zal zijn schaatsen nog wel aan het zoeken zijn of hij is heel hard bezig met de excelsheet met hellmannen.

 11. Roland Bodegraven schreef:

  Het is in Wald am arlberg geen -20 geworden. -13 at the moment. Het is dan ook bewolkt rn noet kraakhelder. Bovenop de berg moet ik nog even kijken.

 12. Roland Bodegraven schreef:

  -20 bij het bergrestauraunt. Frisjes haha. Het had misschien wel flink kouder kunnen zijn zonder de bewolking. Dat belooft wat voor komende nacht.

 13. Asten (Harmelen) schreef:

  Hier in Harmelen liggen de sloten (diepte max een meter) ten dele nog open..
  Ik vrees dat er deze week levensgevaarlijke situaties gaan ontstaan omdat er grote verschillen in ijsdikte zullen ontstaan..

 14. Jorne schreef:

  Hier in Livigno wel al een voltreffer vanochtend!

 15. AnneMarie Reijerse schreef:

  Hoi hoe word het volgende week in Söll? Komt er ook zon of alleen sneeuw? En moet ik mijn thermokleding meenemen. Want volgens weeronline word het niet koud met regen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.