loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Eerste kerstcadeau is binnen en morgen graag de tweede en dan?

check ook eens

54 Reacties

 1. Everlast schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577353360.jpeg[/img] veel sneeuw gevallen vanacht.

 2. Leo schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577353209.png[/img]
  In de huidige EC-run perfecte omstandigheden voor zeer dichte mist tijdens de jaarwisseling!

 3. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577353692.jpeg
  Seefeld is prachtig na alle sneeuw gisteren

 4. Remko schreef:

  Het nieuwe jaar lijkt weer in de dubbele cijfers te geraken. De veertiendaagse is waardeloos voor winterweer. Hebben de zeer lange termijn berekeningen dan toch waarde? Of gewoon geluk? Ik denk dat ze steeds beter worden. Maar de koude, noem het maar zo, van nu was enkele dagen geleden ook niet verwacht. Dus wat komt er nog uit de hoge winter hoed?

 5. Hans schreef:

  Webcam Kleinwalsertal Walser Lodge 2 heeft denk ik nog de zomertijd gezien plaatsing bericht door Hajo!?

 6. danisnow schreef:

  Morgenavond rijden we weg voor een weekje naar de zon in de franse alpen . Vorig jaar ook al een week kaiserwetter gehad met oud&nieuw. Alleen bijkomend voordeel dat er nu veel versere sneeuw ligt, want zelf morgen wordt er nog een opfrisser verwacht!
  @Jorne: we gaan naar Saint Francois Longchamps. Nog leuke tips over dat gebied? Is die Groote du Yeti nog leuk? Wat zijn de leukste afdalingen in het gebied?

 7. Roy schreef:

  Voor de liefhebbers van echte wintersportweer updates doe ik dan maar een inkoppertje. Morgen dus een sneeuwmoment zoals vele wintersporters die graag zien. Een eenmalige opfrisser tijdens je wintersportweek of juist vlak voor je vertrek! Daarna wordt het weer zonnig en kun je volop genieten van verse sneeuw. Hieronder de cumulatieven tot aan overmorgen. Ik hou de sneeuwvalgrens op maximaal 1400 meter (misschien nog iets lager) in het Westen tot schommelend zo rond 1000 meter in het Oosten. Hoeveelheden zijn natuurlijk een beetje gissen en plaatselijk verschillend maar hou rekening met 15-20 cm in de Westelijke Alpen en zo’n 5 -15 cm in Oostenrijk.
  [IMG]https://www.mupload.nl/img/fvvwvxzawq8.jpg[/IMG]

 8. Koninks schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/12/1577392254.jpeg[/img]

 9. Asten (Harmelen) schreef:

  Weer met dikke sneeuw wakker geworden en ik vrees ja vrees dat dit vandaag de hele dag zo zal blijven… natuurlijk zo wel lekker de piste op maar lekker in het zonnetje aan de koffie mét vriendin zou wel leuk geweest zijn. Die past er voor vandaag voor…
  Volgende week is het hier (Hochkrimml) fantastisch skiweer met ‘s nachts temps (zeker op de piste) dik onder nul en overdag een paar uur hoogstens een paar graden boven nul…en dat bij een heerlijk zonnetje…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.