Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Eerste berekening met terrasjesweer in heel Europa

check ook eens

12 Reacties

 1. Jeroen de Slegte(Bergschenhoek) schreef:

  Nee geen terrasjesweer op 8 april bij de Rotterdam marathon!!!!! 8 graden met een zonnetje is prima…

 2. Geert schreef:

  Idd heel opvallend wel voor Oost-Europa wat een positieve sneeuwbedekking nog. En de VS doen ook nog wel aardig mee. Laat het terrasjesweer maar komen voor mijn part! Ik heb er nood aan…en denk veel mensen samen met mij!

 3. Simon schreef:

  Toch “Witte” donderdag in Lübeck

 4. Roy schreef:

  Gondel valt van Cabinelift in Praloup1600 Frankrijk. Bij toeval niemand in die gondel en niemand op de piste waar de gondel op is gevallen. Angstig zeg!!

 5. Ronaldo schreef:

  Opnieuw zeer zware zandstormen boven Libië en dat zand is wederom onderweg naar Kreta, de rest van Griekenland en Turkije. De sneeuw in de Kaukassus kleurde gisteren al oranje. Dus de komende dagen ook daar nog “vieze” pistes.

 6. fred schreef:

  Van mij mag de lente in april wel beginnen.

 7. Daniel schreef:

  Mag ik even over mijn nek gaan: https://www.knmi.nl/over-het-knmi/nieuws/late-start-natuur
  Kop van het artikel: Late start natuur.
  Inhoud van het artikel: global warming…….. Bleeegh.

  • Geert schreef:

   Het is overal hetzelfde geblaat Daniel. Vroeger keek ik graag naar het weerbericht…nu kan ik die koppen van Frank Deboosere en Jill Peeters bij ons in Vlaanderen niet meer zien. Sorry dat ik zo direct ben…maar ik gruw van die dwangvoederende boodschappen.

 8. Simon schreef:

  Nog geen lente in Harmelen, nu hagel!

 9. Jochem schreef:

  Hoe zit het met Winterberg tegen het einde van de week? Hopelijk droog!

 10. Sjors schreef:

  Isola 2000, vannacht was het bewolkt en -5 C., overdag licht bewolkt, weinig wind en +3 C. vanmiddag. Echt terrasjesweer dus. Pistes zijn nog steeds in topconditie, nog geen spoor te bekennen van voorjaarssneeuw. En zelfs nu nog de zon op mijn balkon. Heerlijk, die zomertijd in de sneeuw. Zal wat foto’s op FB plaatsen.

 11. Maarten schreef:

  Hier in Bulgarije tikken we aanstaande vrijdag al de 20 graden aan. Vandaag nog wat restjes sneeuw in ‘downtown’ Sofia. Overigens, die terrasjes waren vorige week al ingericht, maar moesten na één dag weer schielijk worden ingepakt en afgebroken vanwegen zware windstoten en vervolgens anderhalve dag regen gevolgd door anderhalve dag sneeuw. 8-baan dus. En als door de weermannen reeds vaak vermeld, weer verveelt nooit!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.