LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Eerst een bak regen over Europa heen en dan Scandihoog?

check ook eens

28 Reacties

 1. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1583828006.jpeg[/img]
  Het begint hier behoorlijk te sneeuwen, min 4 graden en windstil.
  Ik zou vandaag met een paar vriendinnen naar de thermalbaden in leukerbad gaan, maar toch maar besloten mbt het coronavirus toch maar niet.(oa leeftijd hè,haha)

 2. Jorne schreef:

  Sjonge dat potentiele Scandihoog blijft toch maar terug komen! Helaas te laat voor mijn vakantie in Flachau maar ik zal niet klagen 😉
  Wat vooral ook verlichting gaat brengen is de waarschijnlijke langere periode met rustig weer (GEEN ZUIDWESTER KRACHT 6)

 3. Mauz schreef:

  Ben er ook niet gerust op… over 1,5 week nog weekje Ischgl op de planning staan, maar als dat zo doorgaat

 4. smette schreef:

  Hier in Flims (1100m) blijft het er met bakken uitvallen terwijl er ganse dag regen ging vallen

 5. smette schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1583855905.jpeg[/img]
  foto als aanvulling

 6. Valentijn schreef:

  Hier bij Zell am SeeKaprun een meevaller. In plaats van hele dag regen werde de sneeuwvalgrens steeds lager. Inmiddels ook al paar uur tot in het dal. Mag van mij nog even door gaan!

 7. Pepijn schreef:

  We horen net dat alle evenementen met meer dan 500 bezoekers zijn verboden in Kirchberg, Tirol. Weet niet of dat geldt voor heel Tirol… Dus geen Rowwen Heze in Kirchberg

 8. petervdl schreef:

  https://www.sozialministerium.at/Informationen-zum-Coronavirus/Neuartiges-Coronavirus-(2019-nCov).html voor de meest recente informatie.
  Maar even in de gaten houden en hopen dat skigebieden in Oostenrijk wel open blijven of andere reis maatregelen uitblijven. Wil nog erg graag naar St Anton eind maart.

 9. Tjeerd schreef:

  Net gesproken met Oostenrijkse vrienden in Tirol. Ga er maar van uit dat Tirol heel snel ook op slot gaat. Helaas voor de maart en april gangers.

 10. Rick schreef:

  Hatseflats..in Ischgl moet de apres-ski dicht. Bij de concurrentie meer info.

 11. MierenN--ker schreef:

  Hier een interessant gesprek met een arts uit Lombardijen die vertelt wat een probleem Covid-19 voor zijn ziekenhuis en dat ze 500 IC bedden hebben moeten plaatsen om de stroom mensen aan te kunnen. belangrijkste is dus om zelf zo lang mogelijk niet besmet te raken, of juist heel snel 🙂

  https://youtu.be/9mrPHO-nkVE

 12. Leo schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1583875540.jpeg[/img]
  Onzeker nog hoe het hoog precies komt te liggen -vandaar de enorme spreiding in de temperatuur- maar dat het komt lijkt inmiddels vrij zeker. En dat is fijn. Afnemende neerslagkansen en wind, meer zon. Temperatuur dus afhankelijk van de positie maar dat is dan niet eens zo belangrijk; wat heerlijk zal die verbetering zijn toch! Ondanks de spreiding trouwens een mooie karakteristieke zaagtand-pluim!

 13. Een nuchtere kijk op de Corona heisa. Mensen die dicht bij de natuur en met beide voeten op de grond staan reageren nuchter.
  https://youtu.be/koFrMToaaPc

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.