Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Een zonnebril op de pistes? Of toch een goggle?

check ook eens

2 Reacties

  1. Hans schreef:

    Haha… Cescia, dat ik jou op een idee heb gebracht! Maar…..” steevast de piste op met een muts en zonnebril!” …. dat heb ik niet gezegd hè… Als de zon maar even schijnt gaat die mij op. Al jaren.Te fel aan de ogen. Bij heel warm weer kan het zijn dat de helm afgaat ja…. maar dat heb ik deze vakantie toen niet gedaan vanwege de toch wel frisse wind 😉

    • Cescia schreef:

      Haha, oh ja 🙂 Soit, je was de inspiratiebron Hans, dat zeggen niet veel mensen. Ik heb zelf ook wel gevoelige ogen, ik loop hier in België al belachelijk snel met een zonnebril op.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.