DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Een wintersportvakantie in Montafon in 5 dagelijkse video’s

check ook eens

9 Reacties

 1. Qlubtempo schreef:

  Tof hoor, ben jaloers!!!!

 2. Jannes schreef:

  Phoe wat liggen de pistes er mooi bij! Cool @patje!

 3. Marco schreef:

  Heerlijk zeg. Probeer volgende week ook wat up te loaden.. alhoewel.. mn oudere broer heeft geboekt… zonder wifi! In deze tijd… ga wel bij een van de vele hotspots staan bij de zillertalarena:-)
  Vette filmjes @patje

 4. Michael schreef:

  Ik teken voor deze condities. Mooie filmpjes! Zal erg veel tijd in zitten. Waar monteer je mee?

 5. patje schreef:

  Het is heerlijk hier !!! Piste’s en sneeuw zijn heel goed en een lekker zonnetje.
  @ Michael film gewoon met een fototoestel en doe het bewerken met imovie op de ipad (30 min) …. Vind het best leuk!

 6. Hans schreef:

  Gaaf Patje, leuk om te kijken! Man man, echt leuk gedaan. Super sneeuw zo te zien.
  Had je wel tijd over om te skiën? 🙂

 7. Jochem schreef:

  Leuk gedaan, ik was vorig jaar in Gargellen in t Montafon. Mooi gelegen, wel wat weinig te beleven in t dorp.
  Ik heb voor de huidige week ook overwogen iets met een videootje te doen, maar je moet daar dan ook prioriteit aan geven en dat kwam er nu niet van. Maar kort samengevat: In SkiWelt eveneens geweldig weer deze week, en boven gewoon heerlijke pistes.
  Veel plezier in t Montafon!

 8. Dirk schreef:

  Nou Hajo nu hoef je zelf geen reisje meer te maken om jouw favoriete skigebied verder onder de aandacht te brengen. Patje heeft een prima verslag in beeld gebracht waar wij van hebben genoten. Ook dit gebied ziet er voor mij aanlokkelijk uit. In de afgelopen 35 jaar meest in Gerlos, Solden, Ischgl, Fiss en St. Anton geweest maar wellicht leuk om eens een keer af te wisselen.
  Hajo heb je intussen de gelegenheid gehad om een contact op te nemen met Skigebied Serfaus, Fiss, Ladis voor een aanvulling op jouw partnergebieden?
  Ik zou het namelijk erg op prijs stellen dat er meer berichtgeving over dit deel van de alpen kan worden verwezenlijkt. Het lijkt er namelijk op dat dit gebied gelegen net ten noorden van de hoofdkam vaak de boot mist ten aanzien van de sneeuwval. Bij Nordstau soms wel wat sneeuw en bij Sudstau wat sneeuw maar ik lees ook graag uit jouw professionele visie wanneer wij daar eens de hoofdprijs kunnen verwachten.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.