Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Een tribute to the Beatles in Obertauern

check ook eens

5 Reacties

 1. sneeuwfanaat schreef:

  Leuk item over een fantastisch nostalgische band in een van de mooiste skidorpen van oostenrijk!!

 2. alex schreef:

  Yeah! Heb sinds een paar dagen toevallig weer de ‘White Album’ in mn stereo hangen. Ikzelf heb deze tijd niet meegemaakt maar ben helemaal fan van de muziek. Ps Obertauern is ook mooi skigebied ja

 3. Marco schreef:

  De Beatles heb ik eigenlijk nooit wat mee gehad, totdat ik aantal jaren geleden naar een theater ging op uitnodiging van mijn vader waar allemaal oude nummers werden gecovered door look a likes. Sindsdien… verkocht aan de Beatles. Obertauern daarentegen nog nooit geweest, maar er word zo vaak over gesproken hier. toekomst!

 4. michel schreef:

  Ik wist dit al een tijdje met dank aan het Beatles museum in Alkmaar.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.