Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Een tribute to the Beatles in Obertauern

check ook eens

5 Reacties

 1. sneeuwfanaat schreef:

  Leuk item over een fantastisch nostalgische band in een van de mooiste skidorpen van oostenrijk!!

 2. alex schreef:

  Yeah! Heb sinds een paar dagen toevallig weer de ‘White Album’ in mn stereo hangen. Ikzelf heb deze tijd niet meegemaakt maar ben helemaal fan van de muziek. Ps Obertauern is ook mooi skigebied ja

 3. Marco schreef:

  De Beatles heb ik eigenlijk nooit wat mee gehad, totdat ik aantal jaren geleden naar een theater ging op uitnodiging van mijn vader waar allemaal oude nummers werden gecovered door look a likes. Sindsdien… verkocht aan de Beatles. Obertauern daarentegen nog nooit geweest, maar er word zo vaak over gesproken hier. toekomst!

 4. michel schreef:

  Ik wist dit al een tijdje met dank aan het Beatles museum in Alkmaar.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.