Vandaag begon het met een volledig dichtgetrokken lucht, dikke wolken boven Les Menuires en het dreigde te gaan sneeuwen. Om 10 uur trok het open en was het zelfs strak blauw. Laag in het dal zagen we wel wat wolken partijen.

Onderweg naar St. Martin de Belleville, piste Grand Lac, ligt er altijd goed bij!

Boven Meribel zien we wat wolken hangen, die trekken later ook nog op.

Op de doorgangs pistes (piste Creux in dit geval) is het druk, met erg veel sneeuwhopen, als je van de geijkte pistes wegblijft is het heerlijk rustig.

Van de sneeuwval van gister ligt er nog een beetje sneeuw op de bomen. En kijk eens hoe rustig het op de piste is!

Eten doen we in het Westernpark in Courchevel, vanuit de tipi (met bijbehorende indiaan met dochter) wordt koffie en thee geserveerd.

Terug richting Les Menuires zien we de wolken (we krijgen morgen opnieuw sneeuw), de pistes liggen er overal nog prachtig bij, voorjaars- skiën blijft toch geweldig!


In de lift St. Martin Express kun je gratis op de foto, deze laat je via een digitale paal bij de aankomst naar je mail adres sturen.


Monica

Ik schrijf namens Rob en mijzelf, wij wonen in de wintermaanden in Les Menuires en maken daar foto en videobeelden voor Wintersportweerman. In de zomer werken wij als foto en videograaf op de meest uitéénlopende evenementen (Bruiloften, dansvoorstellingen, uitvaarten, newborn fotoshoots, familieshoots) Onze website is www.vanessenproducties.nl

1 reactie

Gesloten voor reacties.