Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de prachtige bergenlandschappen in de zomer.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Een prachtige skidag in Les Menuires

check ook eens

1 Reactie

  1. Harm schreef:

    Het was heerlijk vandaag! Vanmorgen via de Bruyères 1/2 naar Val Thorens gegaan. Daar met de Funitel de Peclet omhoog gegaan en prachtige afdalingen gedaan. Omstreeks 12 uur even in de zon een drankje gedaan tegenover de Cairn lift en daarna richting Mottaret getogen voor een welverdiende lunch (wederom in de zon). Omstreeks 16:30 waren we weer in St. Martin en we gaan zo vast rijden ivm de verwachte weersomstandigheden voor morgen. Morgenochtend weer thuis na een heerlijke week..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.