Ik heb net de nieuwe hoofdcategorie “And Now For Something Completely Different” aangemaakt. Daar zal ik soms ook wat mijmeren over dingen of een ander aan het woord laten. Vanavond JP Sears die zich sinds Corona ook van pure spirituele komedie is gaan bewegen naar systeemkritische video. Deze sorry aan Facebook is gewoon wel erg goed en authentiek. Deel zo je wilt met derden …

Enne O ja. We houden hier allemaal van wintersport, sneeuw en natuurijs! Dat pakt niemand ons af. Hoewel?

Categorieën: ANFSCD

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

4 reacties

Karin Singeling · 20 december 2020 op 12:23

Goed! Ik heb op Facebook de groep En Wel Hierom gemaakt, net zoiets. Daar spuw ik mijn gal, met knipoog. Succes!

Hajo · 20 december 2020 op 12:24

Kom op zeg? Echt niemand een thumbs up voor deze briljante tragikomische sketch van JP Sears? Op FB tenminste wel 4 duimpjes.

    Kirsten_dl · 20 december 2020 op 13:33

    Oh jawel hoor, op YouTube heeft ie van mij meteen een thumbs up gehad maar facebook us wat minder bezocht de voorbije maanden.
    Wanneer je in een discussie verwikkeld raakt en je mening schrijft en mensen jou daardoor kanker gaan toewensen eindigt het voor mij.
    Ik heb op zowel smartphone als tablet de facebook app verwijderd en ik kan het alvast iedereen aanraden, het is een ware verademing !

Aart · 20 december 2020 op 18:30

Top video.
Feesboek? Jaren geleden al in de ban gedaan. LinkedIn volgt. Internet dreigt aan zijn eigen succes ten onder te gaan. De mensheid is ook niet geschikt voor 1-en en 0-en. Kijk naar de hack van diverse Amerikaanse ministeries en overheidsdiensten. De NSA te kakken gezet. Lees het boek: het is oorlog, maar niemand die het ziet. Schrikbarend! Daar zijn de cookiemonsters kinderspel bij. Gebruik de browser Brave, scheelt een hoop reclame 🙂
Delen met derden? Het heeft weinig zin. De tweedeling in de samenleving is een feit. Als je de overheid niet gelooft ben je een wappie. Punt. Geen discussie meer mogelijk.

En dan is een nog besmettelijker variant van sars-covid-2 onderweg. Maar gelukkig kan het gloednieuwe mRNA vaccin daar gewoon aan aangepast worden. Betekent dat dan 2 injecties?

Gesloten voor reacties.