Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Val d’Anniviers ook hevige sneeuw gehad en dus tijd voor inkijkje

check ook eens

8 Reacties

 1. Thomas schreef:

  Ik ben ook wel fan van zulke ‘onaangetaste’ skidorpjes. Enkel betonnen hoogbouw vind ik zo zielloos. Ik weet dat je gaat om te skiën maar het oog wilt ook wat :-).

  Daarom mijd ik de enorme skistations over het algemeen, los van de enorme drukte daar meestal.

 2. Joe schreef:

  Nou ja, onaangetast en onontdekt door massatoerisme? Val d’Anniviers is ontegenzeggelijk lang niet zo druk en verpest als een heleboel andere skiregio’s maar in alle plaatsen van waaruit liften vertrekken staan toch nog best forse appartementencomplexen, de meesten gebouwd tussen jaren ’60 en ’80, schat ik zo in. In Zinal bijvoorbeeld ook nog een gigantisch hotel van een club-med achtige keten (Intersoc). Val d’Anniviers mag in Nederland minder bekend zijn, in België des te meer. Desalniettemin staat het ook op mijn lijstje om nog eens te bezoeken in de winter en met de recente investeringen (verbinding tussen Zinal en Grimentz en vernieuwingen bij St Luc/Chandolin) is het alleen maar aantrekkelijker geworden

  • JorneValstar schreef:

   Ik denk dat je massatoerisme en onontdekt enigszins in perspectief moet plaatsen. Voor de hoeveelheid pistekilometers en mogelijkheden die je hebt is het allemaal nog erg onontdekt. Wat betreft Zinal moet ik je enigszins gelijk geven, daar gaan enkele complexen toch boven de 5 verdiepingen echter zijn ze wel in chaletstijl gebouwd.

 3. Roger schreef:

  Mooi verhaal en een mooi dorp. Zo’n wedstrijdje -met pauze- lijkt me wel wat!

 4. Joke,riederalp schreef:

  Prachtig…….alleen jammer van die auto’s

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.