Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Een high five met Hermann Maier in Flachau

check ook eens

11 Reacties

 1. snowqueen schreef:

  Je vergat restaurant “Hoagascht’: perfect gerestaureerde oude koeienstal in het dorp. Over lekker gesproken, eten op niveau en ze hebben zelfs zeer exotische gerechten (voor Oostenrijkse begrippen dan). ..wel een tikje aan de prijs en reserveren noodzakelijk. Leuk artikel overigens.

 2. Jos de Groot schreef:

  Zelf kom ik al enkele jaren in Flachau en verhaal klopt als een bus! Alle mooie locaties heb je er in staan en kan me goed vinden in het verhaal. Leuk geschreven ook!

 3. Eline schreef:

  Klinkt goed, krijg spontaan zin in wintersport!(en honger)

 4. Rob schreef:

  Mooi verhaal Roger…kom er nu zo’n 20 jaar en ongeveer 2x per jaar en klopt (bijna) allemaal als een bus….’ Hoagascht’ is een must voor de fijnproever inderdaad….en vergeet de vernieuwde Zottl bij de Starjet niet…mooi alternatief voor gezin’s apres-ski…en voor de beste kip op de piste: Skybar op Griessenkar bovenaan Achterjet …kortom erg veel te doen in Flachau eo….(by te way…het sneeuw nu :-))

  • Roger schreef:

   Dank je Rob! Ja, die kippetjes heb ik gezien! Water liep me in de mond. Misschien ga ik er ooit nog eens terug met het gezin, dus dan is Zottl een bruikbare tip!

 5. Monique schreef:

  Helemaal eens, heerlijk gebied! Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde wintersport.

 6. qlubtempo schreef:

  Erg leuk geschreven met veel informatie, top!

 7. Miente schreef:

  Volgende keer toch maar een flesje sap bestellen bij Lisa

 8. Theo schreef:

  Pfeiffei alm onze vaste laatste stopplaats midden de HM piste. Vriendelijke bediening en je kan er ook goed eten. HM-piste altijd weer een uitdaging om deze als dag afsluiter naar beneden te skiën. Waldgasthof aan het begin van de Star Jet 2. Grossunterbergalm, Sonntagskogel 2, Hachau Alm, … allemaal de moeite. ‘s Avonds kan je ook lekker eten in Kaiserstubn. Reserveren is een aanrader.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.