Fotobericht Golm

Goedemorgen, vandaag kan je genieten van een heerlijk fotobericht bij jouw tasje koffie. Hier volgen nog even enkele mooie plaatjes die we jullie niet willen onthouden van gisteren. Hierboven zie je de Golm in het Montafon. Gisteren was een topmaandag en die goede vibe willen we even vasthouden toch? 🙂 Hier nog wat leuke foto’s vanop de facebookpagina’s van de wintersportgebieden.

Fotobericht voor bij de koffie

Natuurlijk krijg je van ons vandaag ook weer een update. Maar jullie hadden nog wat topfoto’s te goed. Beginnen doen we in Zell am SeeKaprun met dit leuke plaatje. Hier is een enorm pak sneeuw gevallen zoals je kan zien. Iedereen hard aan het werk hier!

Fotobericht Zell am See Karpun

Vervolgens even kijken naar Gargellen in het Montafon. Ook hier hebben ze enorm veel sneeuw gekregen en de berichten geven aan dat er nog op komst is. Wil je het laatste weerbericht even herbekijken inclusief video, dan kan dat hier!!Fotobericht gargellen

Partner Obertauern plaatste nog een leuke video op hun facebookpagina. Heerlijk wie kan er al niet wachten om door de sneeuw te rijden?  Denk wel even aan jouw winterbanden! Wil je ook richting Obertauern, klik dan hier voor meer informatie!

Kleinwalsertal krijgt net een leuke hoeveelheid sneeuw erbij. Wat is er leuker dan een dik pak sneeuw over de daken van huizen? Je krijgt toch instant dat wintersportgevoel bij het zien van dit plaatje?

Fotobericht

Onze nieuwe partner Filzmoos verlekkerde ons met deze foto. En inderdaad “Winter is coming!!!” Wij kunnen amper wachten!

Fotobericht Filzmoos

Verder even naar Val Gardena,  ook hier ziet het al helemaal wit.

Fotobericht Val gardena

Nu we enkele partnergebieden hebben gehad gaan we is kijken bij de andere wintersportgebieden. De Pitztaler Gletscher plaatste deze leuke plaat op hun facebookpagina gisteren. Het leuke is dat ik perfect kan vergelijken. Vorig jaar stond ik deze periode in dit gebied en het zag er toen veeeeel minder wit!
Fotobericht

Als laatste heb ik hier nog een leuke van Sölden. Hier kregen ze gisteren al alleen 65 centimeter nieuwe sneeuw!

Fotobericht

Voila hopelijk is jullie dinsdag nu op een fijne manier kunnen starten. Hou onze pagina in het oog want wij posten natuurlijk nog foto’s! Dit was maar een warm up ;).

 

 

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

8 reacties

Gesloten voor reacties.