IMG_2082

Vele weerkanalen voorspelden zondag als één van die moeilijke dagen. Wind, sneeuw, regen, een hoge sneeuwgrens, het passeerde allemaal de revue. We kregen dan ook een aangename verrassing toen we deze ochtend de rolluiken omhoog deden. Dikke sneeuwvlokken.. in het dal! Fijn om de dag mee te starten.

Natuurlijk is het altijd afwachten tot boven. Hangt er veel mist? Is er veel wind? Het zijn maar enkele factoren die de dag moeilijker en minder aangenaam maken. Lekker ingeduffeld, inclusief thermisch ondergoed en facemask waren we helemaal klaar om de wind en sneeuw te trotseren. Want verse sneeuw daar wachten we al lang op!

Eenmaal boven merkten we niets van dit alles. De wind bleef uit, de dikke sneeuwvlokken vielen recht naar beneden en het zich was ook nog best doenbaar. Genietend trokken we de eerste runs naar beneden in verse poedersneeuw. We konden het al snel één van onze persoonlijke topdagen van dit seizoen noemen! Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan nieuwe lijnen trekken in 20 cm verse sneeuw?
IMG_0066

In de namiddag merkten we dat de sneeuw zwaarder aan het worden was, de regen kwam ook opzetten rond 1200 meter, maar boven op de berg daar sneeuwde het verder! In dikke vlokken, ik kan al niet wachten tot morgen!
IMG_0077

Categorieën: Live verhaal

Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

12 reacties

Gesloten voor reacties.