Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Eéeeeindelijk is Koning Thialf gekomen en blijft nog even

check ook eens

35 Reacties

 1. Harm schreef:

  Lijkt erop dat we voor de Dolomieten blij moeten zijn met wat er ligt met nog enkele centimeters erbij. Maak me daar v.w.b. de pistes absoluut geen zorgen, maar een verse witte wereld oogt wel wat leuker tot in de dalen.. 🙂

 2. Paul A Club 1989 schreef:

  Hier in Dordrecht ook enkele centimeters, mooi om te zien! Nu smeltend.

 3. Roland Bodegraven schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582706968.jpeg[/img]

  Dat is beter.

 4. Robin schreef:

  Hier in Lelystad alleen nog maar nat en onaangenaam 🙁

 5. Roland Bodegraven schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582715290.jpeg[/img]

  White out in Lech

 6. nils schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582715421.jpeg[/img]
  Helaas is het grote gebied bij chatel gesloten vanwege storm

 7. Kevin schreef:

  Eerste berichtje, maar deze sneeuwmeter is leuk om te volgen qua sneeuwval in de hoge Venen van het KMI:
  https://www.meteo.be/nl/weer/waarnemingen/webcams/sneeuw-webcam-mont-rigi-hoge-venen

 8. Joalie schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582717037.jpeg[/img] Er is vannacht gelukkig sneeuw gevallen in Winterberg en het sneeuwt nog steeds! Gisterenavond en vanmorgen heerlijk kunnen skiën. Nu weer aardig druk op de pistes, dus wij stoppen nu. Op de foto is.ons plekje op Camping Hochsauerland te zien. De skilift van de Rauher Bush piste zit achter de struiken die achteraan op de foto staan. Slechts 20m van mijn chalet vandaan 🙂

 9. Roland Bodegraven schreef:

  Geweldig op de piste. Langs de randen tiefschneefahren. Tot de knieën in de sneeuw.

  • Ben blij voor je, wij hadden ook ruim sneeuw @Warth-Schröcken (andere kant v/d berg) maat niet zoals jij het omschrijft.
   Heb ik één keer meegemaakt te Bach op de Jöchelspitzbahn in 2013. Toen stond ik ook tot over mijn enkels in het verse poeder op de skipiste. Geen hand voor ogen zien door de intensiteit maar toch door blijven skiën. Zal ik nog heel lang van blijven nagenieten hoor.
   Veel plezier en geniet ervan. Ski heil !

 10. Robin schreef:

  De tweede keer is de foto nog steeds top 🙂

 11. Hanjo Vd Berg schreef:

  Montafon vandaag in de ochtend poedersuiker in het dal. Bovenop de berg +/- 10-15 cm. De dag startte met een heerlijke blauwe lucht. Daarna betrok het en om 12.00 denderde er een heus koufront + storm over het gebied. Zat ik net in en lift zonder kap 🙁 hagel en echt keiharde wind.

  Na een uurtje knapte het weer op en in de middag weer regelmatig zon. Sneeuwgrens lijkt nog wel een dingetje hier. Dal is nog groen. Kan vannacht gebeuren natuurlijk maar lijkt wel alsof je voor een wit dal wel echt koude temp moet hebben.

  Beetje bang voor morgen want dan staat er volgens bergfex de hele dag een storm. Denk dat er liften gesloten gaan worden en blijven. Jammer want in de nacht gaat nu het meeste vallen. Iemand een tip waar je dan naar kunt uitwijken?

  • Bart (Amsterdam) schreef:

   Hanjo, ik dacht dat de Montafon skipas ook geldig is in Brand/Burserberg? In Burserberg kun je volgens mij meteen in stoeltjeslift (ipv gondel), dus hopelijk meer kans dat die blijft draaien?

   • Hanjo Vd Berg schreef:

    Klopt maar daar staat ook storm op het programma .. we wilden graag een dagje Brandnertal doen. Maar niet om daar dan voor gesloten liften te staan. Morgen maar even afwachten. Momenteel sneeuwt het al vanaf 18.00 in het dal. Nu al een paar cm en dit was niet eens voorspeld. Zou pas vanaf 22.00 gaan sneeuwen. En dan zo skischans springen kijken live. De schans van Schruns/Tschagguns ligt op 100 meter ..

 12. @Puurs lag vanochtend een laagje van enkele centimeters, inmiddels alles alweer weg gesmolten en al een hele dag puur vies herfstweer met bakken warm water.
  De beruchte Molenbeek die achteraan mijn woning loopt zwelt de laatste dagen goed aan door de langdurige en aanhoudende regenval. Ik moet alert blijven want ook het grondwaterpeil stijgt hierdoor en heb geen zin om weer natte voeten te hebben.

 13. Roland Bodegraven schreef:

  Trouwens waaide het in wald rond 12u zo hard dat er op de parkeerplaata van de camping een boom omging. Vlak langs een auto. Gelukkig niets ernstigs

 14. Artus Missorten schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582737238.jpeg[/img]

  Een paar opklaringen hier in Champéry na nagenoeg de hele dag sneeuw. Vanavond en morgen nog meer sneeuw!

 15. Jeroen schreef:

  Hier zuid Duitse Inzell is helaas slechts de poederbus langs geweest, hopelijk vanacht en morgen ochtend nog wat meer

 16. getjo schreef:

  in fiss zonnig begin van de dag om ongeveer 12 uur echt storm en sneeuwjacht zaten op de massner en zag geen hand voor ogen waren blij om veilig beneden te zijn was heftg we moesten zelf sneeuwscherm vast houden en schommelden heen en weer

 17. Martijn sonnenberg schreef:

  Wisselende condities on lech vandaag. Van fantastisch in de vroege ochtend https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582742091.jpeg

  Tot gesloten liften vanwege de harde wind. Heerlijke poederden!

 18. Martijn sonnenberg schreef:

  In lech sneeuwt het weer als een dolle!

  • Roland Bodegraven schreef:

   Wald ook nog als een malle. Vandaag naar kriegerhorn geweest en met mijn dochter langs de zijkanten van de piste of net ernaast bijna tot de knieën in de poeder. Geweldig!

 19. Franklyn schreef:

  Bijzondere dag hier in Lermoos/Ehrwald. Vanmorgen 8:00 slechts poedersuiker ( 1 a 2 cm ) maar wel leuk voor het wintersport gevoel. Gelukkig waren de temperaturen nu eindelijk normaal en pistes waren prima. Prachtige zonnige ochtend en slechts tegen 12:00 kort sneeuwbuitje ( 2/3 cm ) en dat was het. Pistes waren vanmiddag ok dus al met al de eerste skitechnische eerste goede dag! Echter dus niets van het aangegeven “sneeuwval” die vandaag voor dit gebied op de kaarten stonden. Dus toch maar een beetje verdietig om 16:30 de lamme eend binnengestapt om het gebrek aan sneeuw te verdrinken. Groot was de verbazing toen ik om 19:30 naar buiten waggelde en het vanuit het niets ineens heftig begon te sneeuwen zeker 5-10 cm in het dal. Wat een timing want de pistenbully’s kunnen dit vanavond/vanacht goed verwerken en dat betekent morgen weer een hoop sterk verbeterde pistes. Weltrusten

 20. Martijn sonnenberg schreef:

  https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582750310.jpeg

  White out in lech.
  Zojuist nieuwe hobby gedaan: tief schnee rodelen

 21. Aart schreef:

  Wordt het eindelijk een piep klein beetje winter, toch een sneu bericht. De aanhoudende herfst cq geen winter(s) heeft 1 slachtoffer geëist: Flevonice sluit. Niet alleen vroegtijdig dit seizoen, maar voorgoed. Jammer. Zeker met wat winters weer had je daar toch een beetje ‘het buiten schaatsen gevoel’.
  https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/178603/flevonice-stopt-met-huidige-ijsbaan-en-sluit-voorlopig-de-deuren

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.