Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Een echte diehard fan van Obertauern (die er deze week zit) vertelt…

check ook eens

2 Reacties

  1. Frank schreef:

    ik wil weer terug….. gelukkig volgend jaar alweer geboekt. Niet te veel reclame maken…

  2. Floor schreef:

    Hier ook een vaste Obertauern ganger. Leuk en informatief stuk! Met het hotel Seekarhaus heb je een ware topper uitgezocht! Ik hoop alleen dat niet te veel Nederlanders het gebied ontdekken, aangezien de apres-ski nog lekker ‘oostenrijks’ en dus gemutlich is. Liever geen toet-toet-toeter op mijn sneeuwscooter 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.