We hebben echt weer een sublieme run van het Amerikaanse model die zo eindigt als je hierboven ziet. Ik heb er snel een video van gemaakt. Als je die wil zien, doe dan even een kleine donatie – een euro of meer wat jij wilt – en dan stuur ik je direct via e-mail het wachtwoord van de video!Het is even een try out zo. Uiteindelijk moet het natuurlijk automatisch worden: betalen en meteen kijken. Of enkel deze content voor mensen die bijvoorbeeld 5 euro per maand betalen. Dat gaan we zien. Nu in elk geval: doe mee met deze try-out en betaal wat het je waard is!

Doneer

Persoonlijke informatie

Betalingsinformatie

Ik ben standby: je krijgt het wachtwoord meteen! Heb je al eerder gedoneerd geef ik je de code ook. Ik stuur die mensen even een mail rechtstreeks nu!

Categorieën: Analyse

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

11 reacties

Ronald · 28 januari 2021 op 15:55

Hoi Hajo,

Ik heb net een goed half uur geleden een donatie gedaan 😉
Weet niet of die al verwerkt is in je maillijst 😉

en ga verder zo door met de gesproken weervideo’s.
Ronald

  Hajo · 28 januari 2021 op 16:26

  Ja super vet man! Bedankt voor zo’n dikke donatie. Als het goed is heb je het wachtwoord al een tijdje binnen. 😉

   Ronald · 28 januari 2021 op 16:30

   Ja klopt en de video gezien.

   Als het nu toch eens een keer goed valt en uitkomt kunnen we in ieder geval hier in NL nog van de winter genieten.
   Oostenrijk moet een jaartje wachten, maar inmiddels wel al 2x een week vastgelegd 🙂

Hajo · 28 januari 2021 op 17:39

Beste volgers van Wintersportweerman.nl. Ik ben flabberghasted hoeveel donaties er binnengekomen zijn voor het kijken van deze video! Dat is echt super bemoedigend. Om een idee te geven: vandaag uitgebreid gebeld met de directeur van Loser en Die Tauplitz. Mijn trouwste klant zowat. Maar ook die hebben dit seizoen nul komma nul budget. Dus voor volgende winter zien dingen er best redelijk uit. Maar dat nu toch ook mijn lezers me beginnen te steunen is echt ontroerend. Ik ben sinds mijn scheiding in 2016 onafgebroken aan het knokken om rond te komen. En tegelijkertijd ruimte te houden voor mijn creatieve talent. Dus nogmaals: super bedankt. En ik ga dit dus vaker doen zo en ook een Petje af plekje creëren waar je en maandelijks bedrag kunt betalen. Zodat je gewoon altijd bij dit soort extra content kunt. Fijne avond!

John · 28 januari 2021 op 18:20

Super mooi bericht Hajo
Lekker duidelijk

Hajo · 28 januari 2021 op 18:40

En ja het gaat goed in de nieuwe run van het Amerikaanse model: het wordt echt winter!! En ja helemaal tot het gaatje goed dus. Dat wordt een nieuwe video gratis voor iedereen. Met meteen de nieuwe run van het Europese model erbij. DUs even geduld nog. Ik denk rond 21.00 uur live!

sneeuwfanaat(Ron) · 28 januari 2021 op 19:39

Mooi bericht Hajo! En goed bezig.
Ik heb al wat donaties naar je gestuurd! maar zal dat in de toekomst ook doen als jij zulke mooie berichten blijft posten.mooie runs voor de ll hopen dat de winter echt komt dit keer

  Hajo · 28 januari 2021 op 20:59

  Het weer – de prognose dan – helpt natuurlijk een handje mee! 😉

Hajo · 28 januari 2021 op 21:46

Mensen stop met doneren!! Het avondbericht komt er zo aan…. Super bedankt allemaal. Ik ben overweldigd!!!

Sandra · 28 januari 2021 op 22:39

Winter

Gesloten voor reacties.