We hebben echt weer een sublieme run van het Amerikaanse model die zo eindigt als je hierboven ziet. Ik heb er snel een video van gemaakt. Als je die wil zien, doe dan even een kleine donatie – een euro of meer wat jij wilt – en dan stuur ik je direct via e-mail het wachtwoord van de video!Het is even een try out zo. Uiteindelijk moet het natuurlijk automatisch worden: betalen en meteen kijken. Of enkel deze content voor mensen die bijvoorbeeld 5 euro per maand betalen. Dat gaan we zien. Nu in elk geval: doe mee met deze try-out en betaal wat het je waard is!

Doneer

Persoonlijke informatie

Betalingsinformatie

Ik ben standby: je krijgt het wachtwoord meteen! Heb je al eerder gedoneerd geef ik je de code ook. Ik stuur die mensen even een mail rechtstreeks nu!

Categorieën: Analyse

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

11 reacties

Ronald · 28 januari 2021 op 15:55

Hoi Hajo,

Ik heb net een goed half uur geleden een donatie gedaan 😉
Weet niet of die al verwerkt is in je maillijst 😉

en ga verder zo door met de gesproken weervideo’s.
Ronald

  Hajo · 28 januari 2021 op 16:26

  Ja super vet man! Bedankt voor zo’n dikke donatie. Als het goed is heb je het wachtwoord al een tijdje binnen. 😉

   Ronald · 28 januari 2021 op 16:30

   Ja klopt en de video gezien.

   Als het nu toch eens een keer goed valt en uitkomt kunnen we in ieder geval hier in NL nog van de winter genieten.
   Oostenrijk moet een jaartje wachten, maar inmiddels wel al 2x een week vastgelegd 🙂

Hajo · 28 januari 2021 op 17:39

Beste volgers van Wintersportweerman.nl. Ik ben flabberghasted hoeveel donaties er binnengekomen zijn voor het kijken van deze video! Dat is echt super bemoedigend. Om een idee te geven: vandaag uitgebreid gebeld met de directeur van Loser en Die Tauplitz. Mijn trouwste klant zowat. Maar ook die hebben dit seizoen nul komma nul budget. Dus voor volgende winter zien dingen er best redelijk uit. Maar dat nu toch ook mijn lezers me beginnen te steunen is echt ontroerend. Ik ben sinds mijn scheiding in 2016 onafgebroken aan het knokken om rond te komen. En tegelijkertijd ruimte te houden voor mijn creatieve talent. Dus nogmaals: super bedankt. En ik ga dit dus vaker doen zo en ook een Petje af plekje creëren waar je en maandelijks bedrag kunt betalen. Zodat je gewoon altijd bij dit soort extra content kunt. Fijne avond!

John · 28 januari 2021 op 18:20

Super mooi bericht Hajo
Lekker duidelijk

Hajo · 28 januari 2021 op 18:40

En ja het gaat goed in de nieuwe run van het Amerikaanse model: het wordt echt winter!! En ja helemaal tot het gaatje goed dus. Dat wordt een nieuwe video gratis voor iedereen. Met meteen de nieuwe run van het Europese model erbij. DUs even geduld nog. Ik denk rond 21.00 uur live!

sneeuwfanaat(Ron) · 28 januari 2021 op 19:39

Mooi bericht Hajo! En goed bezig.
Ik heb al wat donaties naar je gestuurd! maar zal dat in de toekomst ook doen als jij zulke mooie berichten blijft posten.mooie runs voor de ll hopen dat de winter echt komt dit keer

  Hajo · 28 januari 2021 op 20:59

  Het weer – de prognose dan – helpt natuurlijk een handje mee! 😉

Hajo · 28 januari 2021 op 21:46

Mensen stop met doneren!! Het avondbericht komt er zo aan…. Super bedankt allemaal. Ik ben overweldigd!!!

Sandra · 28 januari 2021 op 22:39

Winter

Gesloten voor reacties.