Dutchweek.nl organiseert van 20-23 maart 2014 een exclusief ski en snowboard-event in het Italiaanse dorp Sauze d’Oulx: “Dutch weekend Italia”! Het event richt zich op de leeftijd van 27 jaar en ouder en alle mensen die houden van wintersport, borrelen op niveau in de maat van stijlvolle après-ski muziek, heerlijk eten en dansen tot in de late uurtjes. Iedereen is welkom! Zeker een fantastische gelegenheid om met je bedrijf, vereniging, business club of vriendengroep van te gaan genieten. Het wordt een puur feestje!! 
httpv://www.youtube.com/watch?v=uTsNjOcN3m4
Het skiën en boarden in dit prachtige gebied staan uiteraard centraal, er zal komend jaar zelfs een slalomwedstrijd worden georganiseerd en we gaan zeker ook weer veel aandacht besteden aan entertainment. We gaan zorgen voor een ‘stijlvolle Tiroler sfeer’ met o.a. après-ski op de piste, in het dorp en bruisende feesten in de club tot in de kleine uurtjes.
Verse poeder, zonnetje en af en toe een klein feestje…. Gaat het al kriebelen? De sneeuw in Bella Italia is dit jaar beter dan waar dan ook in Europa, dus zorg dat je het niet gaat missen in  maart! Boek snel via www.dutchweekenditalia.com want vol = vol…… We hopen jullie te zien in Sauze d’Oulx.
DutchweekendItalia

Categorieën: EventsItalië

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.