Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Dump in Moskou op 1 april vandaag in de Pyreneeën en oproep tot ouderstaking

check ook eens

17 Reacties

 1. Skiwi schreef:

  Duitsers dit weekend al vakantie? Voor zover ik weet enkel de regio’s Bremen en Nedersaksen. In België daarentegen begint zaterdag de paasvakantie die duurt tot en met paasmaandag.

 2. Steven schreef:

  @Hajo de zuidelijke kant moet ook niet veel sneeuw meer verwachten dan? Aanstaande zaterdag naar livigno. Wat kouder volgende week en overwegend zonnig?

 3. Patrick schreef:

  Ik hoop dat dat laatste ( ivm die ouderstaking ) niet gemeend is Hajo .
  Dit is geen goed voorbeeld hoor . Schoolplicht is en blijft belangrijker dan even te gaan skieen . Een dagje vroeger vertrekken naar de vakantie tot daar aan toe .

 4. Roland Zwammerdam schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=7kVRl7m6mME
  Alvast de trailer van onze wintersport van te lang geleden. 1e week februari. Aan de rest wordt heel hard gewerkt

  • Roland Zwammerdam schreef:

   Zoals je ziet hebben we zon gehad, maar toch ook echt Siberië. Wat een sneeuwstorm was dat zeg. Wel tof om even mee te maken op de piste.

 5. Bram schreef:

  Idd… Enkel twee of drie Duitse noordelijke regio’s hebben vakantie! Het merendeel van de Duitsers hebben geen vakantie. De Belgen hebben wel hun paasvakantie van 5 tot en met 22 april.

 6. Steven schreef:

  Thanks Frederic een opfrisser is altijd leuk meegenomen 😉

 7. valtho31 schreef:

  Zou leuk zijn, nog een kleine opfrisser aan het eind van het seizoen(-:
  Volgende week donderdag op de valreep nog lang weekend skien in Solden dus..! bring it on
  Iemand enig idee hoe het zit met sneeuwkettingen plicht zo laat in het seizoen?
  Twijfel of ik ze (moet) laat wisselen namelijk…,
  Gr.Marco

  • Breunis (Nature Trail) schreef:

   Eén sneeuwbui en je bent gezien. In de Alpen kun je tot begin mei beter op winterbanden rijden. En in 2018 misschien wel het hele jaar….

 8. ischgl schreef:

  even een update uit ischgl.. hele dag bewolkt geweest.. wisselende kwaliteit pistes (hard, zacht, bruin, ijs), maar meeste gewoon open. Zelfs de dalafdaling was nog best redelijk aan het einde van de dag (natuurlijk wel slush, maar te overzien).. scheelt misschien dat het ook wel erg rustig was

  • Kristof schreef:

   Good to know! Nog 2x slapen en ik ben er ook. ‘t Valt te hopen dat er niet té veel meer wegsmelt. Hoe zit het met de Zeblas dalafdaling naar Samnaun? Kan je nog op ski’s tot aan de gondel geraken?

   • Kristof schreef:

    ‘t Is wel grappig eigenlijk: de 7a heb ik eigenlijk nog nooit open geweten in april. Meestal is die dicht wegens lawinegevaar, maar nu ligt er wellicht zo weinig sneeuw dat er geen lawinegevaar is … :-p

 9. Roy schreef:

  Vandaag ook bewolkt en meer wind dan afgelopen dagen op de Alp d’Huez. Ook hier wat verkleuring op de pistes te zien door het Sahara zand. Boven de 2900 af en toe lichte sneeuw. Foto genomen vanaf 3060 meter: http://www.mupload.nl/img/apznguydxob.jpg

 10. Anno schreef:

  update Serfaus,
  Vandaag bewolkt, ‘s ochtends harde pistes, sommige pisten bleven erg hard, anderen werden zacht, en lager dan 2000 meter erg papperig. Wat door de geringe drukte nog best goed te doen was.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.