Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Dump kleurt Zillertal Arena weer diep winters

check ook eens

21 Reacties

 1. Wouter C schreef:

  Leuk bericht Frederic. Enjoy!

 2. Frederic schreef:

  Gaan we doen @Wouter C 😉 . Maak er ondertussen al maar 30cm van !

 3. Joost Amsterdam schreef:

  Gisteren dacht ik dat de winter nu was begonnen. Maar ja het is 15 april. Het is gewoon lekker om koude lucht te voelen. Dat heb ik deze winter teveel gemist.

 4. Leo schreef:

  Gaaf Frederic. Veel plezier!!!

 5. michel schreef:

  Leuk voor de mensen die er nog naar toe gaan, zag net op de webcam dat Saalbach Hinterglemm weer helemaal wit is tot in de dorpen zelf.

 6. chalet bachteln, riederalp schreef:

  Kids t/m vrijdag in de bolderwagen naar de skischool maar waarschijnlijk met pasen met de slee!!!!!

 7. Eric schreef:


  Het moet toch niet gekker worden…..zelfs het brixental kleurt weer langzaam wit er ligt nu al meer sneeuw in het dal dan januari en februari:)

 8. Ronaldo schreef:

  Lekker hoor! Viel Spass 🙂

 9. Astrid schreef:

  Geweldig Frederic. Dik verdiend heb je het. Heel veel plezier. Las net dat er al 50cm op hochkrimml is gevallen? Dat is echt geweldig zeg!

 10. Steven schreef:

  Amusement Frederic dit is je beloning voor alle mooie weerberichten afgelopen winter!!! Enjoy.

 11. Paul A Club 1989 schreef:

  En een gezonde jaloerse blik op je mooie foto’s vanuit een fris Dordrecht Frederic, someone’s got to do the dirty job! Heel veel plezier!

 12. Roy schreef:

  Lekkere foto’s het is je gegund! Morgen weer een paar nieuwe? 🙂

 13. smette schreef:

  Congrats Frederic, laatste run van gfs laat dit weekend de sneeuw ook afketsen richting oostenrijk. Laat deze nu toch maar naar ons toe (franse alpen) komen :p

 14. Kees (mod) schreef:

  Lekker Frederic!! Soms hebben Belgen ook alle geluk van de wereld!! 😀

 15. Frederic schreef:

  Het is vandaag heel de dag licht blijven sneeuwen. Na 10h ging de intensiteit er wat uit. Maar nu sneeuwt het nog steeds en dat bij negatieve temps. Door de indirecte zonnestraling is er weer wat sneeuw verdwenen. en aan de heeel kleine openingen in het gesloten sneeuwdek zie je dat de ondergrond warm is.
  Neemt niet weg dat het gewoon top was om te skiën vandaag. Niks pap. Alleen krakend verse sneeuw. Morgen meer van hetzelfde!

 16. Hajo schreef:


  Zell am See Kaprun vanochtend. Hoe mooi…. wel weer pastelkleuren maar toch echt mooi!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.