zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Duitsers voorspellen weer eens een “horrorwinter”

check ook eens

9 Reacties

 1. Roland Zwammerdam schreef:

  DUIM DUIM DUIM

 2. Abdelhamid schreef:

  Zo!! das idd weer een overdreven winterverwachting. Ik zeg eerst zien dan geloven. Ps ik hou wel van kou en sneeuw!!!

 3. Abdelhamid schreef:

  @afkoeling, er is idd nog geen spoor van enig winterweer te bekennen voor NL zeg maar pakweg de komende 2weken. Maar toch bespeur ik hoop?? Aan de hand van de NAO index die richting eind 1ste decade nov. negatieve trekjes begint te vertonen. Hier kan je het op zien: http://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/precip/CWlink/pna/nao.sprd2.gif En weet je hoe dat komt?? omdat de GFS hoofdruns de laatste dagen steeds meer hogedruk ontwikkelingen laten zien boven groenland en omgeving ijsland. Hou in de gaten zou ik zeggen. Gr Ab

 4. A.f. Koeling schreef:

  @ab. Maar wel weer leuk om te lezen, laat maar komen zou ik zeggen. Nu nog geen spoor van de winter in onze omgeving.

 5. Ronaldo schreef:

  @Ab. eind vorige week inderdaad veel hogedruk opbouw boven Rusland en scandinavie voor de (middel)lange termijn. Nu alleen maar lage druk ellende die op ons af komt. Jammer.

 6. Ronaldo schreef:

  Dit berichtje zojuist op FB gepost: Er zijn vandaag meer winter-weer-websites die dit bericht geplaatst hebben. Gezien de reactie van Roland Zwammerdam vanochtend, was deze site wel de eerste die e.e.a. geplaatst heeft. En ik sluit me aan bij @Ab. Voor de komende 2 weken (nog) geen winter in het verschiet op de kaarten. Eerst zien dan geloven.

 7. Abdelhamid schreef:

  @Ronaldo, en er was toen ook een strijd gaande tussen opkomende depressies vanuit het westen en aanhoudende hogedruk activiteiten boven Rusland en scandinavie. En nu lijken de depressies de strijd te hebben gewonnen voor begin nov. op de kaarten voor NL. Het is nog te vroeg voor winterweer hier. Toch blijf ik de kaarten in de gaten houden.

 8. Ronaldo schreef:

  @ Ab. Absoluut. Valt me trouwens wel op dat in de pluim van GFS de meeste leden op middel lange en lange termijn boven het langjarig gemiddelde zitten, behalve de hoofdrun. die is weer aan de koude kant en schiet soms alle kanten op. Voor mij is de strijd tussen hoog en laag nog niet beslist. We zullen zien. Groet, Ronaldo

 9. Ronaldo Wilbrink schreef:

  Er zijn vandaag meer winter-weer-websites die dit bericht geplaatst hebben. Gezien de reactie van Roland Zwammerdam vanochtend, was deze site wel de eerste die e.e.a. geplaatst heeft. En ik sluit me aan bij @Ab. Voor de komende 2 weken (nog) geen winter in het verschiet op de kaarten. Eerst zien dan geloven.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.